Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Duurzame reiniging met Chem-Dry C&W


Schoon moet ook echt hygiënische schoon zijn, dat is waar Chem-Dry C&W voor staat. Op een milieuvriendelijke en veilige manier worden tapijt, vloeren, kleding en gestoffeerd meubilair grondig gereinigd.

duurzame reiniging

Schoonmaken van objecten

Chem-Dry C&W weet al 22 jaar op een milieuvriendelijke wijze objecten te reinigen. Zo kunt u bij ons terecht voor het reinigen van verschillende soorten tapijten en gestoffeerd meubilair. Ook stoffen die een speciale behandeling vereisen weten wij op een zeer veilige manier te reinigen. Zo blijven delicate stoffen onbeschadigd. Wij gaan zorgvuldig om met verschillende stofsoorten en weten het meest hardnekkige vuil te verwijderen. Ook voor het reinigen van linoleum, pvc vloeren en stenen vloeren kunt u bij Chem-Dry C&W terecht. Bij deze vloeren gebruiken wij ook A-merken zoals het milieuvriendelijke Ecolab.

De schoonmaakmaterialen waar wij mee werken

Er wordt gebruik gemaakt van het basisreinigingsmiddel "The Natural®". Dit middel dringt diep in de vezels door waardoor een optimaal resultaat kan worden bereikt. Wij maken gebruik van verschillende schoonmaakmaterialen en reinigingsmethoden waaronder de sproei-extractie en het gebruik van professioneel apparatuur. Alleen het beste is goed genoeg voor de reiniging van uw vloeren, tapijten en stoffen.

Anti allergenen en anti bacteriële behandeling voor een gezonder binnenmilieu

Door toepassing van een antisepticum kunnen wij met name meubels zoals banken of bureaustoelen tijdens de reiniging een anti allergenen en anti bacteriële behandeling geven. Hierdoor wordt de stoffering niet alleen grondig gereinigd maar ook ontsmet. Zeker voor mensen met allergische klachten een uitkomst maar een gezonder binnenmileu is voor iedereen belangrijk. Op deze pagina leest u alles over deze behandeling.

Het proces van reiniging

Ons reinigingsmiddel "The Natural®" dankt zijn kracht aan actief koolzuur dat ingesloten zit. Er wordt geen gebruik gemaakt van zeep, fosfaten of chemische middelen die schadelijk zijn voor het milieu. Dankzij de kracht van "The Natural®" wordt er minder gebruik gemaakt van water. Wanneer het koolzuur is uitgewerkt blijven er geen plakkerige zeepresten achter. Hierdoor wordt nieuw vuil veel minder snel aangetrokken.

Neem contact met ons op