Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Duurzaam reinigen

Door de jaren heen kan uw interieur flink vies worden. Niet alleen de vloer, maar ook de bekleding van uw meubelstukken kan in uitstraling aangetast worden door lelijke vlekken. Wilt u uw interieur een flinke opfrisbeurt geven? Dan kunt u gebruik maken van de schoonmaakdiensten van Chem-Dry C&W. Wat deze diensten anders maakt dan de schoonmaakdiensten van andere bedrijven, is dat Chem-Dry C&W altijd duurzaam reinigt voor het beste resultaat.

Het voordeel van duurzaam reinigen

Veel schoonmaakbedrijven maken gebruik van chemische schoonmaakmiddelen bij het reinigen van vloeren en bekleding van meubelstukken. Deze schoonmaakmiddelen zorgen voor mooie resultaten, maar zijn erg slecht voor het milieu. Chem-Dry C&W maakt geen gebruik van schoonmaakmiddelen met schadelijke stoffen, wat betekent dat onze diensten nooit schadelijk zijn voor het milieu. Maakt u gebruik van onze diensten, dan wordt uw interieur altijd veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk schoongemaakt. 

Het schoonmaken van vloeren, tapijt en meubelstukken

U kunt Chem-Dry C&W inhuren voor diverse schoonmaakklussen. Denk hierbij aan het schoonmaken van harde vloeren, maar ook aan het behandelen van tapijt met vlekken en de bekleding van meubelstukken zoals stoelen en banken. Ook kunt u ons inhuren voor een complete schoonmaak, waarbij uw gehele interieur onder handen wordt genomen. U geeft aan welke schoonmaakdiensten u af wil nemen en wij zorgen ervoor dat uw interieur veilig, hygiënisch en milieuvriendelijk schoon wordt gemaakt. 

Chem-Dry C&W: uw specialist voor milieuvriendelijk schoonmaken

Chem-Dry C&W is al 19 jaar gespecialiseerd in het op milieuvriendelijke wijze behandelen van vloeren, tapijt en meubels. Maakt u gebruik van onze diensten, dan profiteert u van de volgende garanties:
- Geen voorrijkosten.
- Geen gebruik van schadelijke zepen. 
- De garantie op een volledig schoon interieur. 

Meer weten? Neem dan contact met ons op en laat uw vragen beantwoorden