Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Allergie en bacterie behandeling met Chem-Dry C&W

De cijfers liegen er niet om: meer dan 1 miljoen Nederlanders hebben last van een allergie. Hiervan heeft ruim 30 procent last van chronische neusklachten. Een binnenhuisallergie komt het vaakst voor. Daarnaast vinden we overal om ons heen bacteriën. Met de juiste schoonmaak behandeling worden allergenen en bacteriën op effectieve wijze verwijderd. Dankzij de methode van Chem-Dry C&W wordt de leef- en werkomgeving weer schoon.

Anti allergenen en bacterien

* Gebaseerd op de resultaten van een studie uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium gebruik makend van Chem-Dry’s Sproei- Extractie proces. Geteste allergenen zijn honden en katten huidschilfers en huisstofmijt allergenen. Resultaten van in de lucht zwevende bacteriën zijn inclusief het gebruik van een antisepticum. De cijfers zijn een gemiddelde over meerdere woningen.

De nadelen van allergenen en bacteriën

De vele bacteriën om ons heen verrichten vaak goed werk. Het evenwicht aan bacteriën moet wel reëel zijn: een teveel zorgt onder andere voor vieze geurtjes in het tapijt of in gestoffeerd meubilair. Allergenen zijn stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Binnenshuis is dit vaak de huisstofmijt. Deze nestelt zich overal waar het maar kan. Een allergische reactie kan bestaan uit een loopneus, rode en tranende ogen of jeuk. Alleen met een goede reiniging zijn bacteriën en allergenen te verminderen of te verwijderen.

Waar vinden we allergenen en bacteriën?

Elke molecuul kan een allergeen zijn. Deze vinden we overal binnenshuis, maar vooral de huisstofmijt is de grootste veroorzaker. Deze vinden we in tapijten, matrassen, kussens, op vochtige muren en in gestoffeerd meubilair. Bacteriën zitten vooral veel in het tapijt: daar worden ze gevoed door de huidschilfers die op de grond vallen.

Ontsmetten door grondig verwijderen van bacteriën en allergenen

Met alleen stofzuigen verwijdert u slechts een klein gedeelte van de aanwezige bacteriën en allergenen. Om een schone omgeving te creëren is veel meer dan dat nodig. Chem-Dry C&W heeft een methode ontwikkeld waarmee meer dan 98 procent van alle allergenen verwijderd kunnen worden. Ook bacteriën worden hiermee effectief verwijderd. Daarnaast wordt de luchtkwaliteit meetbaar verbeterd. Dit komt de gezondheid ten goede.

Onze aanpak en werkwijze

Schoon moet ook echt hygiënisch schoon zijn. Dit is vooral belangrijk voor mensen met een allergie. Met behulp van de Chem-Dry C&W sproei-extractie reiniging en een speciaal antisepticum worden allergenen meer dan voldoende verwijderd. Hierdoor verdwijnen de meeste allergische klachten snel. Het binnenklimaat wordt dankzij Chem-Dry C&W positief verbeterd.

Neem contact met ons op