Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Milieuvriendelijk reinigen

Het is belangrijk dat het interieur van uw woning of kantoorpand volledig schoon en hygiënisch is, maar met het reinigen van uw interieur wilt u natuurlijk niet het milieu beschadigen. Door gebruik te maken van de diensten van Chem-Dry C&W, weet u zeker dat uw interieur goed, veilig en ook volledig milieuvriendelijk onder handen wordt genomen. Een hygiënisch resultaat, maar dan zonder het milieu te schaden. 

Volledig milieuvriendelijk schoonmaken met The Natural

Chem-Dry C&W maakt gebruik van het reinigingsmiddel The Natural: een schoonmaakproduct dat zijn kracht dankt aan actief koolzuur. Dit koolzuur zit opgesloten in het schoonmaakmiddel, maar komt vrij als er actief gereinigd wordt. Omdat er geen schadelijke zepen, fosfaten en chemische middelen in The Natural zitten, maakt Chem-Dry C&W veilig en duurzaam schoon. En omdat er geen plakkerige zeepresten achterblijven na het schoonmaken, blijft vuil langer weg en is het resultaat voor langere tijd optimaal. 

Het duurzaam behandelen van vloeren, tapijten en meubels

The Natural kan gebruikt worden om harde vloeren schoon te maken, maar is ook geschikt voor zachte oppervlakken. Zo kan Chem-Dry C&W The Natural ook gebruiken voor het reinigen van uw tapijt of de bekleding van uw stoelen of banken: zelfs als hier hardnekkige vlekken in zitten. Wat voor klus u ook heeft: Chem-Dry C&W helpt u graag deze klus duurzaam af te ronden. 

Over Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W is een professioneel schoonmaakbedrijf dat door vele jaren ervaring diverse garanties kan bieden:
- Geen gebruik van zeep: enkel gebruik van milieuvriendelijke producten.
- Geen voorrijkosten en altijd lage tarieven voor uw project. 
- Garantie op alle werkzaamheden, ook bij hardnekkige vlekken. 

Wilt u van deze garanties profiteren? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen of direct een afspraak in te plannen.