Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Milieuvriendelijk schoonmaken

De uitstraling van een pand wordt voor een groot deel bepaald door de hygiëne van het interieur. Ziet de vloer er schoon uit en zijn de meubels helemaal vrij van vlekken, dan heeft het interieur van het pand een hele andere uitstraling dan wanneer de vloer en/of de meubels vies zijn. Heeft u hulp nodig met het reinigen van uw vloeren en/of meubels? Dan bent u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. 

Duurzaam reinigen met de professionals van Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W werkt volledig hygiënisch, veilig en milieuvriendelijk. Zo maken wij enkel gebruik van duurzame schoonmaakmiddelen, die volledig vrij zijn van zeep, fosfaten en chemische middelen die slecht kunnen zijn voor het milieu. Laat u uw meubels en/of vloer door Chem-Dry C&W volledig schoonmaken, dan weet u zeker dat dit duurzaam en veilig gebeurt. 

De schoonmaakdiensten van Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W is al jaren gespecialiseerd in het hygiënisch en volledig behandelen van verschillende soorten oppervlakken. Denk hierbij aan harde vloeren, maar ook aan meubelstukken en tapijt. Ook als er hardnekkige vlekken in uw kostbare meubelbekleding zit of als uw tapijt door vele jaren flink vies geworden is, kunnen wij u helpen alles te reinigen

Over Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W heeft al 19 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij u de beste dienstverlening garanderen. Daarnaast rekenen wij nooit voorrijkosten voor uw schoonmaakklus, zodat u van de beste prijs kunt profiteren. Wilt uw woning of kantoorpand milieuvriendelijk laten schoonmaken, zonder het gebruik van schadelijke zepen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor de beste dienstverlening en de meest aantrekkelijke prijs. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen vrijblijvend te beantwoorden.