Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen

De meeste schoonmaakmiddelen die we gebruiken om onze vloeren, sanitaire voorzieningen en meubels schoon te maken, bestaan uit diverse chemische stoffen. Deze chemische stoffen maken goed schoon, maar zijn wel schadelijk voor het milieu. Wilt u goed schoonmaken, zonder het milieu te schaden? Dan kunt u milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen gebruiken. Chem-Dry C&W is een schoonmaakbedrijf dat enkel gebruik maakt van deze duurzame en hygiënische producten om uw interieur te reinigen

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen: een korte introductie

Milieuvriendelijke reinigingsmiddelen zijn middelen die speciaal ontwikkeld worden om milieuvriendelijk schoon te maken. De reinigingsmiddelen bevatten geen schadelijke fosfaten, zepen of andere stoffen, maar worden opgebouwd uit producten die volledig duurzaam zijn. Het resultaat van een reiniging met duurzame reinigingsproducten is overigens hetzelfde als het schoonmaken met minder duurzame producten: helemaal hygiënisch schoon. 

Het interieur behandelen met milieuvriendelijke reinigingsproducten

Milieuvriendelijke reinigingsproducten kunnen voor diverse schoonmaakklussen gebruikt worden. Denk hierbij aan het schoonmaken van een harde vloer, maar ook aan het behandelen van tapijt of zelfs bekleding van meubelstukken. Het maakt niet uit of het te reinigen oppervlak ernstig vervuild is, want ook hardnekkige vlekken kunnen verwijderd worden. 

Duurzaam, veilig en hygiënisch reinigen met Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W is al meer dan 20 jaar actief in het schoonmaakvak en maakt alleen schoon met honderd procent duurzame reinigingsproducten. Zo krijgt u niet alleen de garantie op het beste resultaat na het behandelen van uw vloer, tapijt of meubelstukken, maar weet u ook zeker dat er veilig en milieuvriendelijk schoon wordt gemaakt. Vindt u het belangrijk dat uw interieur hygiënisch schoon wordt zonder het milieu te schaden? Dan laat u onze professionals langskomen voor een duurzame reiniging van uw harde vloeren, tapijt of bekleding van uw meubelstukken. Meer weten? Stel uw vragen direct online of door telefonisch contact op te nemen.