Bel ons gratis op 0800 333 5555

linkedin facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Grote schoonmaak 

Grote schoonmaak ChemDry C&WWilt u dat uw huis heerlijk schoon is voor de lente begint? Dan is het tijd om de grote schoonmaak in te plannen.

Na de grote schoonmaak is uw huis helemaal klaar voor het voorjaar.

Neem contact op

Het kan lastig zijn om uw huis van top tot teen schoon te maken, zeker als u nog nooit een grote schoonmaak gehouden heeft. Daarom geven we u graag enkele tips om uw voorjaarsschoonmaak tot een goed einde te brengen. 

Begin met een goede voorbereiding 

Een goede voorbereiding is het halve werk. Voor u start met schoonmaken, verzamelt u eerst alle spullen die u nodig heeft. Denk hierbij aan schoonmaakmiddelen, maar ook aan doekjes, sponsjes en ga zo maar door. Wat u niet in huis heeft, koopt u voor u met de voorjaarsschoonmaak begint. 

Werk met een stappenplan 

Lukraak het huis schoonmaken is niet handig, zeker niet als u uw gehele woning wil reinigen. Wilt u echt geen enkel hoekje van uw huis vergeten bij de grote schoonmaak, dan kunt u beter met een stappenplan werken. Maak bijvoorbeeld eerst de woonkamer van top tot teen schoon, begin vervolgens aan de keuken en ga daarna pas naar de slaapkamers. 

Deel de klus op 

In één dag het hele huis schoonmaken is in veel gevallen niet realistisch. Zeker niet als u een grote woning heeft. Daarom kunt u de grote schoonmaak beter in delen doen. Zo houdt u de klus ook nog overzichtelijk voor uzelf. 

Hulp nodig? Bel Chem-Dry C&W 

Heeft u hulp nodig met de grote schoonmaak? Neem dan contact met ons op. Wij maken niet alleen schoon bij bedrijven, maar hebben door de jaren heen ook vele particulieren geholpen met de voorjaarsschoonmaak. Meer weten? Bel ons gerust en wij beantwoorden al uw vragen.