Bel ons gratis op 0800 333 5555

linkedin facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Grote schoonmaak tips 

 

Voor de lente begint, kunt u uw huis van top tot teen schoonmaken. Plant u de grote schoonmaak nog voor de start van het voorjaar in, dan gaat u schoon en opgeruimd de lente in. Dit geeft een prettig gevoel.

Wij geven u enkele tips om de grote schoonmaak zo goed mogelijk te organiseren en uit te voeren. 

Schakel hulp in

Grote schoonmaak

 

Begin met opruimen 

Voor u uw huis gaat schoonmaken, ruimt u alles op. Begin bij de woonkamer en werk door tot u iedere ruimte in huis grondig opgeruimd heeft. Spullen die u niet meer nodig heeft, geeft u weg of brengt u naar de stort. 

Door naar de ramen 

Als u klaar bent met opruimen, wast u de ramen. Waarom dit eerst moet? Dit is simpel: het water dat op de vensterbank drupt, kunt u later wegpoetsen als u de oppervlakken in huis gaat reinigen. Poetst u de oppervlakken eerst en wast u daarna de ramen, dan doet u dubbel werk. Bij het wassen van de ramen worden de vensterbanken namelijk weer vies. 

Afstoffen, stofzuigen en dweilen 

Na het lappen van de ramen start u met afstoffen. Alle oppervlakken in huis neemt u hierbij mee. Vervolgens gaat u het hele huis stofzuigen. Later gebruikt u een dweil met een geschikt schoonmaakmiddel om de vloeren nog grondiger schoon te maken. 

De grote schoonmaak met Chem-Dry C&W 

De grote schoonmaak kost veel tijd, zeker als u een groot huis heeft. Heeft u geen tijd of zin voor de voorjaarsschoonmaak, maar wilt u de lente wel starten met een lekker fris huis? Huur Chem-Dry C&W dan in om uw grote schoonmaak uit te voeren. Wij zijn ook gespecialiseerd in het reinigen van designmeubelen. Meer weten of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!