Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging, Meubelreiniging en Vloeronderhoud is ons specialisme

Bij Chem-Dry C&W zijn uw kostbare meubels en vloeren in goede handen.

Chem-Dry C&W is specialist in schoonmaken bij particulieren en bedrijven

Wij zien het als onze missie om stoffering van stoelen en banken maar ook het uiterlijk van vloeren weer zoveel mogelijk de oorspronkelijke schoonheid en uitstraling terug te geven. Voor elke vloer hebben wij een uitgekiende methode ontwikkeld die vuil en vlekken het meest doeltreffend verwijdert. De beschermlaag zorgt ervoor dat na het tapijt reinigen en meubels reinigen alles ook langer mooi schoon blijft en minder snel slijt. 

Wij reinigen op maat en op tijden dat u het beste uit komt. Dit is wel zo voordelig en efficiënt.

Ontsmetten van meubels op locatie

Vanwege covid-19 hebben wij onze dienstverlening aangepast aan de huidige wensen. Nu is het meer dan ooit belangrijk dat alles hygiënisch schoon is en om bacteriën extra aan te pakken ontsmetten wij de stofferingen van meubels met een antisepticum dat tijdens de reiniging wordt aangebracht. Neem contact met ons op voor deze aanvullende service.

Klantenservice, Veiligheid en Garantie

Wij verwijderen allerlei soorten vlekken en gaan door totdat het beste resultaat verkregen is. U krijgt bij ons de garantie dat als een vlek toch onverhoopt terug komt, wij gratis langskomen voor een nabehandeling. Klantenservice staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Veilig werken vinden wij niet meer dan logisch en wij zijn dan ook een VCA gecertificeerd bedrijf. Daarnaast zijn de producten die wij gebruiken milieuvriendelijk en veilig voor mens, dier en stoffering.  

Al 25 jaar geven wij ruimtes weer een opvallende metamorfose via:

Bel ons direct