Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Projecten van ChemDry C&W

Een aantal van onze zakelijke klanten:

Dhr. N. Naudin ten Cate, Manager Facilitaire Zaken, Pathé Ede:

Als bioscoop en congreslocatie met zo'n 600.000 bezoekers per jaar, hebben onze stoelen en vloerbedekking flink wat te verduren. Door de grote diversiteit aan gebruikers stellen wij hier bovendien hoge eisen aan.

In 2009 hebben wij kennis gemaakt met Chem-Dry C&W. Een eenmalige opdracht om een en ander te reinigen, leidde uiteindelijk tot een duurzame, prettige relatie met Chem-Dry C&W, waarbij zij zich hebben weten te onderscheiden als een zorgvuldig werkende, betrouwbare én meedenkende partner; resultaatgericht en betrokken!

Dhr. J.H.W. Rühl, Hoofd Facilitaire Dienst, Goudappel Groep BV:

Een 13 jaar oude vloerbedekking in vier avonden weer mooi schoon gekregen. Uitvoering volgens afspraak, geen overlast voor de medewerkers en goede nazorg. Kortom een volgende keer weer.

Dhr. T. Brouwers, Brouwers Logistics B.V. 's-Hertogenbosch:

Wij zijn blij verrast door het werk van Chem-Dry C&W. De vloer toont veel beter en waar het ons om ging, het schoonmaken is ook makkelijker geworden en, bijkomend, door de glans van het marmoleum, heeft onze huishoudelijke dienst ook meer eer van hun werk.

Regus Utrecht centraal station:

Goede samenwerking! Professioneel, Snel en Betrouwbaar.

Een aantal van onze particuliere klanten

Dhr. B. Kandelaars:

Goede heldere offerte en afspraken, nette uitvoering.

Dhr. E. van Drumpt:

Zorgvuldige, snelle communicatie en topresultaat. Het was snel schakelen met de mensen van Chem-Dry. Ervaring en professionaliteit in het  werk kwamen duidelijk naar voren. Vooraf werd een reële inschatting gemaakt over het verwachte resultaat, zodat er geen teleurstelling zou ontstaan. Maar het resultaat was super.

Mevr. E. Wouters:

Zowel bank als tapijt in de gangen en op de trap is superschoon geworden. Ontzettend vriendelijke jongens. Snel gebeurd zonder rondspringend vocht e.d.

Dhr. K. Lind:

Twee zeer beleefde heren hebben mijn vaste tapijt geheel opgefrist en alle vlekken verwijderd. Het ziet er weer uit als nieuw.

Algemene reiniging van harde vloeren