Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubels reinigen

Voor het reinigen van uw meubels zit u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. Heeft uw favoriete fauteuil smoezelige armleuningen, ruikt uw bankstel onfris vanwege huisdieren of zitten er vlekken op de bureaustoelen van uw kantoor? Geen nood! Chem-Dry C&W heeft de perfecte oplossing hiervoor. Wij hebben vele jaren ervaring in het reinigen van allerlei soorten meubels en stofferingen. Denk aan het reinigen van meubels en stofferingen bij particulieren, bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen. 

Meubels door reinigen weer schoon en fris

Vaak zijn bankstellen, fauteuils en bureaustoelen nog niet aan vervanging toe, maar zijn ze minder fris geworden of ontsierd door een opvallende vlek. Wij komen dit regelmatig tegen in de praktijk omdat deze meubels intensief worden gebruikt. Het reinigingssysteem van Chem-Dry C&W geeft meubels weer hun oorspronkelijke frisse en schone look terug. Dit bespaart kosten en is ook nog eens duurzaam.

De stoffering van meubels is vaak lastig om zelf schoon te maken en om de meubels te vervangen voor nieuwe meubels is vaak ook onnodig. De nieuwe beschermlaag die wij aan kunnen brengen zorgt ervoor dat de stoffering langer schoon blijft. Hierdoor kunt u nog lange tijd genieten van uw favoriete meubels. Wij reinigen veel verschillende soorten meubels voor particulieren en bedrijven, zoals: 

fauteuil reinigen

Intensieve meubelreiniging

Wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief door koolzuur te gebruiken. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. Chem-Dry C&W heeft een uiterst veilige methode om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen. Door koolzuur te gebruiken maken wij uw meubels weer zo goed als nieuw! Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Op deze wijze verbetert Chem-Dry C&W uw binnenmilieu.

Voordelen van Chem-Dry C&W meubelreiniging

Wij reinigen uw meubels meestal op locatie en berekenen geen voorrijkosten. Hieronder kunt u de voordelen van onze meubelreiniging lezen. Voordelen van meubelreiniging zijn:

 • Toepasbaar op vrijwel alle meubelstoffen
 • Uitermate geschikt voor het interieur van huis, kantoor, theater etc.
 • Meubels kunnen na circa 8 uur weer gebruikt worden
 • Kostenbesparend
 • Er wordt geen residu (dat vuil kan aantrekken) in de stof achtergelaten
 • Meubelstoffering blijft langer schoon door aanbrengen vuilwerende beschermlaag
 • Nieuw vuil laat zich makkelijker verwijderen

Verschillende behandelingen mogelijk

Naast het reinigen van de meubels bieden wij ook de volgende diensten aan:

 • Impregneren van de stoffering/nieuwe beschermlaag
 • Antistatische behandeling meubels
 • Antihuismijtbehandeling meubels
 • Ontsmetten/anti bacteriële behandeling meubels
 • Anti allergenen behandeling meubels
 • Impregneren en laten glanzen van de kunststofdelen van kantoorstoelen

Contact opnemen
Wilt u graag uw meubels laten reinigen of heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag!

Neem contact met ons op