Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubels reinigen

Uw fauteuil heeft smoezelige en vettige armleuningen, op de bureaustoelen zitten kringen van vlekken, uw bankstel ruikt onfris vanwege huisdieren? Geen nood want Chem-Dry C&W heeft de perfecte oplossing hiervoor. Wij hebben vele jaren ervaring in het reinigen van allerlei soorten meubels en stofferingen en maken meubels weer schoon en fris bij zowel particulieren als bedrijven, gemeenten en andere overheidsinstellingen. 

Neem contact op

Langer genieten van meubels

Vaak zijn bankstellen, fauteuils en bureaustoelen nog niet aan vervanging toe, maar zijn ze alleen minder fris of worden ontsierd door een opvallende vlek. Dit komen wij in de praktijk regelmatig tegen omdat meubels nu eenmaal intensief gebruikt worden en het lastig is om de meubelstoffering zelf schoon te maken. Het is zonde om ze te vervangen voor nieuwe prijzige meubels of stoffering en veelal ook onnodig. Het reinigingssysteem van Chem-Dry C&W geeft meubels weer hun oorspronkelijke frisse en schone look terug. Dit bespaart kosten en is ook nog eens duurzaam. De nieuwe beschermlaag die wij aan kunnen brengen zorgt ervoor dat de stoffering langer schoon blijft. Hierdoor kunt u nog lange tijd genieten van uw favoriete meubels.

Wij reinigen veel verschillende soorten meubels voor particulieren en bedrijven, zoals:

Veilig gestoffeerde meubels schoonmaken

Wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. Chem-Dry C&W heeft een uiterst veilige methode om uw bank, kantoorstoelen en andere meubels weer als nieuw te laten stralen.

Meubelreiniger Chem-Dry C&W maakt uw meubels weer schoon en fris. Bovendien drogen ze relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Op deze wijze verbetert Chem-Dry C&W uw binnenmilieu.

Voordelen van Chem-Dry C&W meubelreiniging

Wij reinigen uw meubels meestal op locatie en berekenen geen voorrijkosten

Verschillende behandelingen mogelijk

Neem contact met ons op