Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bank laten reinigen

Heeft u last van vlekken of een onfrisse geur in uw bank? Of het nu gaat om nieuwe of al oudere vlekken, deze hoeft u niet langer te accepteren. Uw bank laten reinigen door de specialisten van Chem-Dry C&W garandeert u van een fris en schoon bankstel waar u nog jaren plezier heeft!

Veel reinigingsmethodes die online worden aanbevolen zijn niet effectief en beschadigen soms zelfs u bank. Begin hier dus niet aan, maar laat het door onze specialisten uitvoeren. De reinigingsmethode van Chem-Dry duwt het vuil juist naar de oppervlakte van de stof in plaats van in de stof. Geïnteresseerd? U kunt direct contact met ons opnemen om uw bank professioneel te laten reinigen. 

Neem contact op

Wilt u weten hoe onze reinigingsmethode in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Chem-Dry koolzuurreinigingsmethode

De stappen van onze speciale koolzuurreinigingsmethode:

  1. Om uw bank te reinigen wordt de kracht van koolzuur ingezet om vuil op te breken. Zo wordt het vervolgens naar de oppervlakte van de bank geduwd.
  2. Het vuil wordt volledig verwijderd. 

In tegenstelling tot andere reinigingsmethodes wordt er bij onze reinigingsmethode weinig vocht gebruikt. Hierdoor is uw bank binnen 1-2 uur weer te gebruiken en voorkomen wij dat er een toenemend risico is op schimmelvorming. Met de koolzuurreinigingsmethode kunt u ook andere meubels laten reinigen. Klik hier voor meer informatie.

Een ander groot voordeel van de Chem-Dry reinigingsmethode voor het laten reinigen van uw bank is dat er geen gebruik wordt gemaakt van zeep, wasmiddel of andere chemicaliën. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u uzelf, uw gezin of uw huisdieren niet blootstelt aan mogelijke schadelijke stoffen.

Voordelen van het reinigen van uw bank

Een goede service staat bij ons voorop. Uw bank of andere meubels laten reinigen was nog nooit zo makkelijk. U hoeft namelijk uw bank niet zelf ergens af te leveren omdat wij de bank bij u thuis komen reinigen. Naast het verwijderen van de vlek en de mogelijke onfrisse geur van uw bank verwijderen wij ook tot wel 98% van bacteriën en allergenen die zich in uw banken nestelen. Hiermee zorgt u dus niet alleen voor een schone en frisse bank maar ook voor een gezonder leefklimaat in huis.

Wilt u weten wat de specialisten van Chem-Dry C&W voor u kunnen betekenen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. 

Neem contact op