Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bank reinigen

Vlekken op uw bankstel kunnen ervoor zorgen dat deze er smoezelig uit gaat zien. Het probleem zit hem hier niet zozeer in de ouderdom van uw meubilair, maar meer in vieze plekken die moeilijk tot niet te verwijderen zijn. Het schoonmaken hiervan neemt teveel tijd in beslag en is zonder de juiste reinigingsmiddelen en machines niet effectief.

Chem-Dry C&W is de specialist op het gebied van reiniging van alle soorten zitmeubilair. Met meer dan 19 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze expertise. Ook voor zitmeubels met delicate bekleding voor kostbare designmeubels bent u bij ons op het juiste adres. Alle soorten gestoffeerd meubilair zijn bij ons in goede handen. Het resultaat is een stralend en schoon bankstel dat nog jarenlang meegaat.

Neem contact op

Onderhoud stoffen meubels

 

Op effectieve wijze schoonmaken

Zelfs de meest hardnekkige vlekken weten wij te verwijderen. Daarnaast maakt Chem-Dry C&W gebruik van milieuvriendelijke producten en reinigingsmethoden. De sproei extractie reinigingsmethode verwijdert gemiddeld 90% van de allergenen. Zo is uw bank geschikt voor mensen met een allergie. Onze reinigingsmethode heeft een langdurige werking. Het gevolg is dat vuil en vlekken minder snel worden aangetrokken. Daarnaast ziet uw bekleding er weer fris uit. Uw meubilair is dankzij onze duurzame reiniging nog lang niet aan vervanging toe. Dit bespaart u veel kosten.

U betaalt geen voorrijkosten

Niet alleen weten wij uw bankstel grondig te reinigen, ook ontvangt u garantie op al onze werkzaamheden. Zo bent u gegarandeerd van een schoon en fris resultaat. Omdat wij service hoog in ons vaandel hebben staan worden er geen voorrijkosten berekend. Chem-Dry C&W komt overal in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Laat uw zitmeubels grondig en op een milieuvriendelijke manier reinigen door ons. U profiteert van alle voordelen die wij te bieden hebben. Wij zijn inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven. Ook kunt u van ons een veilig en eerlijk advies verwachten.