Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bankstel reinigen met een stoomreiniger

Een bankstel kan op verschillende manieren gereinigd worden. Wanneer uw zitmeubilair er vies uitziet dan kan Chem-Dry C&W deze voor u schoonmaken. Ook wanneer er hardnekkige vlekken op de stoffering aanwezig is. Het zelf schoonmaken hiervan heeft niet altijd het gewenste resultaat. Soms worden de vlekken zelfs erger.

Daarom staan wij voor u klaar met deskundig advies en een grondige aanpak. Zo weten wij niet alleen de juiste schoonmaakproducten te gebruiken, ook met de modernste schoonmaaktechnieken komen wij tot een stralend schoon resultaat. Hierbij kijken wij altijd naar het type bekleding.

Neem contact op

Bank reinigen met stoomreiniger

Het beste resultaat dankzij onze schoonmaakmethode

Bijzondere stofferingen hebben een andere aanpak nodig dan bijvoorbeeld katoen. Daarom bekijken wij niet alleen welke soort vlekken er in uw bank zitten, ook behandelen wij deze op een veilige manier. De stoomreiniger is minder geschikt om zitmeubels mee te reinigen. De bekleding kan hiermee beschadigen of de stof neemt plots kleuren op. Daarom vertrouwt u op de expertise van Chem-Dry C&W.

Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring en kunnen u altijd op de juiste manier helpen. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke reinigingsmethoden weten wij uw zitmeubels weer als nieuw te krijgen.

Voordelig uw bank laten reinigen

Chem-Dry C&W maakt liever geen gebruik van de stoomreiniger, mede omdat het belangrijk is dat uw bekleding nog lange tijd meegaat. Daarom gebruiken wij een andere methode die veel effectiever is namelijk de sproei-extractie methode. Hierbij wordt de bekleding van de bank grondig doorgespoeld met een milieuvriendelijk reinigingsmiddel en koolzuur en het vuile water wordt vervolgens opgezogen.

Om dit te bewijzen ontvangt u garantie op alle schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast worden er geen voorrijkosten berekend. Chem-Dry C&W komt in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Overtuig uzelf van de effectieve, veilige en grondige reinigingsmethode met milieuvriendelijke producten. Deze dringen diep in de vezels door en zorgen ervoor dat er minder vuil wordt aangetrokken. Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken.

afspraak inplannen