Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bekleding bank reinigen

Laat het schoonmaken van uw bankstel over aan de vakman: Chem-Dry C&W. Want het reinigen hiervan gaat veel verder dan u zelf kunt indenken. Zo kunnen vieze vlekken uw zitmeubilair ontsieren. Vervanging van bekleding is kostbaar. Dankzij de reinigingsmethode van Chem-Dry C&W ziet uw zitbank er weer als nieuw uit. Zelfs de meest hardnekkige vlekken waaronder wijn, koffie of make-up weten wij te verwijderen. Wij maken gebruik van milieuvriendelijke producten die diep in de stoffering doordringen. Vuil komt los en er vormt zich een laagje waardoor vuil in de toekomst langer wegblijft. Het resultaat is een fris en schoon bankstel dat nog lang meegaat.

Duurzame reiniging met milieuvriendelijke producten

U bent bij ons niet afhankelijk van één reinigingsmethode. Wij kunnen bijvoorbeeld de sproei extractie methode toepassen. Hiermee wordt het milieuvriendelijke product 'The Natural' direct in de stoffering ingespoten. Actief koolzuur zorgt ervoor dat vuil loskomt en oplost. Hardnekkige vlekken kunnen eerst voorbehandeld worden. Vooraf komen wij graag bekijken hoe uw zitmeubels eruit zien en bespreken wij wat wij voor u kunnen betekenen. Met meer dan 19 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze vakkennis.

Garantie op onze schoonmaakwerkzaamheden

Uw meubilair moet goed schoon zijn. Daarnaast kunt u er de voorkeur aan geven om te kiezen voor een anti allergenen. Ook dit kan Chem-Dry C&W voor u realiseren. Op alle werkzaamheden zit garantie. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het resultaat. Ook berekenen wij geen voorrijkosten in ons werkgebied. Dit omvat de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Particulier of ondernemer, wij staan voor iedereen klaar. Alle soorten gestoffeerd meubilair kan door ons behandeld worden, ook delicate stoffen die een bijzondere behandeling vereisen. Informeer naar de mogelijkheden of maak direct een afspraak.