Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bioscoopstoelen en theaterstoelen laten reinigen

Bioscoopstoelen hebben het vaak zwaar te verduren. Niet alleen door het veelvuldig gebruik er van maar vooral ook omdat er zo nu en dan wel eens frisdrank of andere lekkernijen op de meubelstoffering valt. Ook zorgen vettige handen en haargel er voor dat de stoelen er op een gegeven moment smoezelig en vervuild uit gaan zien. De bioscoopstoelen en theaterstoelen laten reinigen is dan zeker aan te raden om vroegtijdige vervanging te voorkomen.

Bioscoopstoelen reinigen

Eén van de bioscoopzalen bij Chem-Dry C&W in onderhoud

Ervaring in het optimaal reinigen

Chem-Dry C&W heeft diverse bioscopen al vele jaren als klant. Wij hebben dan ook ruimschoots ervaring in het optimaal reinigen van bioscoopstoelen en theaterstoelen. Wij stellen ons zeer flexibel op wat betreft werktijden en wensen, zodat de voorstellingen gewoon door kunnen gaan en er geen enkele hinder ontstaat.

De voordelen

  • korte droogtijden; na circa 4 uur zijn de stoelen weer droog
  • hygiënische stoelenreiniging via de sproei-extractie methode
  • zeer flexibele werktijden mogelijk
  • armleuningen en hoofdsteunen krijgen extra aandacht vanwege vettige aanslag
  • aanbrengen vuilwerende beschermlaag
  • milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor mensen en stoffering
  • gemiddeld 98% van de allergenen wordt verwijderd
  • reiniging op maat, dus geen onnodige kosten
  • tevreden bezoekers

Onderhoudsplan op maat

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u een goed advies geven over de frequentie van reiniging. In overleg met u kunnen wij een onderhoudsplan opstellen, waarbij uw bioscoopstoelen er te allen tijde netjes en verzorgd uitzien. Het is veelal niet nodig om steeds alle stoelen te reinigen. Wij werken daarom op maat en reinigen datgene wat nodig is. Hierdoor betaalt u nooit te veel.

Wij hebben ook onderhoudsmiddelen in ons assortiment, waarmee uw huishoudelijke dienst tussentijds eventueel zelf wat vlekken weg kan halen.

Proefdemonstratie en offerte

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u wel eens met eigen ogen zien hoe schoon en fris de bioscoopstoelen en theaterstoelen er na reiniging uit zien, dan kunt u ons bellen of via het contactformulier mailen voor een afspraak. Tijdens de proefdemonstratie zullen wij een aantal stoelen reinigen en uitleg geven over onze werkwijze en aanpak. Hierna kunnen wij een passende offerte voor u uitbrengen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.

Uitstekende resulaten met tapijtreiniging in bioscopen.

Om de bioscoopzaal er weer in het geheel tiptop er uit te laten zien, mag een schoon en hygiënisch gereinigd tapijt natuurlijk niet ontbreken. 

Onze service

Klanttrevredenheid is belangrijk voor ons en het liefst zien wij enthousiaste klanten. Door onze toewijding en passie voor ons werk gaan wij voor het allerbeste resultaat en doen wij graag een stapje extra. Mocht er ondanks onze inspanningen toch iets niet helemaal naar wens zijn, dan komen wij altijd kosteloos terug voor een nabehandeling.

Neem contact met ons op