Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bioscoopstoelen laten reinigen 

De stoelen in een bioscoop hebben veel te verduren. Ze worden niet alleen intensief gebruikt op iedere dag van de week, maar er wordt bovendien vaak frisdrank op geknoeid. Daarnaast vegen veel mensen, voornamelijk kinderen, hun plakkerige handen af aan de stoelen. Het gevolg? Zelfs na een korte tijd zien de stoelen er vies uit. 

Neem contact met ons op

Bioscoopstoelen reinigen

Zeg vaarwel tegen uw vervuilde stoelen 

Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten stoelen. Wij kunnen alle stoelen met stoffen bekleding schoonmaken, waaronder ook de stoelen in uw bioscoop. Laat u onze schoonmakers langskomen in uw bioscoop, dan kunt u uw vervuilde stoelen vaarwel zeggen. Deze ziet u niet meer terug: ze worden vervangen door op en top schone stoelen, die er weer als nieuw en zeer representatief uit zien. 

De voordelen van Chem-Dry C&W 

Laat u de stoelen in uw bioscoopzalen reinigen door Chem-Dry C&W, dan profiteert u van de volgende voordelen: 

  • Uw stoelen worden schoongemaakt met onze unieke sproei-extractie methode. 
  • Uw stoelen drogen in een zeer korte tijd, namelijk binnen vier uur. 
  • U kunt zelf kiezen wanneer uw stoelen gereinigd moeten worden. 
  • Ook de armleuningen en hoofdsteunen van uw stoelen worden intensief gereinigd. 
  • Onze experts brengen een vuilwerende beschermlaag aan op uw stoelen. Hierdoor blijven deze langer schoon. 
  • Maar liefst 98 procent van de allergenen in de stoelen wordt bestreden. 

Wilt u van deze voordelen profiteren? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in om uw bioscoopstoelen te laten reinigen. 

Vloerreiniging

Chem-Dry C&W kan naast uw bioscoopstoelen ook vloeren vakkundig reinigen. Het gaat hier om allerlei soorten vloeren. Harde vloeren, maar ook elastische vloeren. Tapijt kunnen wij ook reinigen.

Een proefdemonstratie aanvragen 

Bent u benieuwd hoe Chem-Dry C&W uw bioscoopstoelen precies onder handen neemt? Neem dan contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een proefdemonstratie aan. U kunt ook contact opnemen om een offerte aan te vragen. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier in vullen op onze contactpagina.