Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Theaterstoelen laten reinigen 

De stoelen in uw theater worden regelmatig gereinigd met een stofzuiger, maar die ontsierende vlekken krijgt u er op deze manier niet uit. Zijn uw theaterstoelen door de jaren heen zo vies geworden, dat uw theater er ietwat smoezelig uit ziet? Dan raden wij u aan uw stoelen vakkundig te laten reinigen. Probleemzones zoals hoofdsteunen (haargel) en armleuningen (huidvet) worden extra grondig aangepakt met de juiste middelen. Chem-Dry C&W komt graag bij u langs om dit voor u te doen, voor een uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.  

Neem contact met ons op

De unieke reinigingsmethode van Chem-Dry C&W 

Wij maken gebruik van een unieke reinigingsmethode om uw theaterstoelen schoon te maken. Deze methode met sproei-extractie zorgt ervoor dat alle vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ook worden de allergenen in de stoelen bestreden. Maar liefst 98 procent van de allergenen in uw stoelen verdwijnt met onze unieke reinigingsmethode. 

Na het reinigen van de stoelen in uw theater, brengen wij een beschermende laag op de stof aan. Door deze laag blijven uw stoelen langere tijd schoon. U heeft dan ook lange tijd plezier van uw investering in onze dienstverlening. 

Schone stoelen voor een betere theaterervaring 

De vieze stoelen in uw theater hebben een negatief effect op de ervaring van uw gasten. Wilt u dat alle gasten van uw gelegenheid een positieve theaterervaring krijgen? Laat de stoelen dan vakkundig reinigen en uw theater krijgt een hele andere uitstraling. 

Benieuwd naar de kosten? Vraag een offerte aan 

De kosten die u moet betalen voor het reinigen van uw stoelen, zijn afhankelijk van diverse factoren. Wij lichten deze graag aan u toe in een offerte op maat. Bent u benieuwd wat u moet betalen om uw stoelen door ons onder handen te laten nemen? Vraag dan een offerte aan. Dit doet u door telefonisch, per mail of met het contactformulier contact op te nemen.