Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bureaustoelen laten reinigen

Bureaustoel reinigen

Bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen worden intensief gebruikt en er valt zo nu en dan wel eens koffie, thee of voedsel op de zittingen. Ook worden de randen nogal eens vettig door het vele vastpakken en verplaatsen van de stoelen. Hoogste tijd om de bureaustoelen te laten reinigen.

Een schone bureaustoel is gezonder

Vanuit hygiënisch oogpunt en ook om de stoel er weer netjes en schoon uit te laten zien is het zo nu en dan nodig om de kantoorstoelen diepgrondig te reinigen. Via de sproei-extractie methode worden vuil, vetten en allergenen diep uit de stoffering verwijderd. Medewerkers waarderen het zeer om op een hygiënisch schone stoel te zitten wat een positief effect heeft op het welbevinden en de werksfeer. Uit onderzoek is bovendien gebleken dat gemiddeld 98% van de allergenen uit de stoffering verwijderd wordt door toevoeging van een antisepticum (ontsmettingsmiddel) tijdens de reiniging en daarmee een bijdrage levert aan een gezonder binnenmilieu.

Arbo ingestelde stoelen reinigen

Chem-Dry C&W heeft jarenlange ervaring in grote projectmatige reinigingen van diverse stoelen bij bedrijven en gemeenten. Het vergt een goede en efficiënte aanpak en planning om alle stoelen zorgvuldig te reinigen en ook weer op de juiste plaats terug te zetten. Vooral voor mensen met Arbo ingestelde bureaustoelen is het uitermate belangrijk dat hun stoel weer op de juiste plek wordt teruggezet en dat zij zonder hinder verder kunnen werken. Wij hebben hier ruime ervaring mee en gaan hier alert en precies mee om. Ook zijn wij flexibel en reinigen wij deze stoelen op het moment dat het voor hen het beste uit komt. Wij zijn graag uw meedenkende partner.

Unieke service zorgt voor nieuw uiterlijk

Chem-Dry C&W heeft een unieke service ontwikkeld om de kunststoffen delen van de bureaustoelen er ook weer als nieuw uit te laten zien. Armleuningen, de achterzijden van de stoel en de gedeeltes op de stoelpoten zijn veelal van kunststof gemaakt. Deze delen worden naar verloop van tijd smoezelig en dof door aanraking en gebruik. Door deze delen te reinigen en vervolgens met een speciaal middel te impregneren ontstaat een verzorgende laag met een mooie diepe glans. Deze toepassing in combinatie met het schoonmaken van de stoffering van de bureaustoel maakt dat deze bijna niet van een nieuwe stoel te onderscheiden is. 

Proefdemonstratie

Benieuwd geworden naar het resultaat van een stoelenreiniging door Chem-Dry C&W? Wij verzorgen graag een proefdemonstratie op locatie, zodat u in de praktijk kunt zien hoe ons systeem werkt en wat het resultaat is. Via ons contactformulier kunt u een proefdemonstratie en vrijlbijvende offerte aanvragen. 

Neem contact met ons op