Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bureaustoelen op kantoor laten reinigen  Bureaustoel reinigen

De bureaustoelen op kantoor worden zeer intensief gebruikt. Door het intensieve gebruik worden de stoelen vanzelf vies. U kunt de stoelen oppervlakkig reinigen met een stofzuiger, maar voor een diepe reiniging heeft u de ondersteuning van een professioneel schoonmaakbedrijf nodig. Chem-Dry C&W komt graag bij u langs om de stoelen in uw kantoorpand schoon te maken, tot in de diepste kern van de stoelen. 

Neem contact met ons op

Een hygiënisch schone bureaustoel 

Huurt u onze schoonmakers in om uw stoelen te reinigen, dan ziet de werkruimte er direct representatiever uit. Een schone bureaustoel heeft namelijk een betere uitstraling dan een stoel vol vlekken. Vlekken, bacteriën, schimmels en allergenen worden uit de stoelen verwijderd. Dit maakt het een stuk prettiger voor uw medewerkers om op de stoelen te zitten. 

Andere diensten van Chem-Dry C&W 

Chem-Dry C&W kan niet alleen langskomen om de stoelen in uw kantoorpand te reinigen, maar kan ook de vloer van uw bedrijfspand onder handen nemen. Het maakt niet uit wat voor vloer u in uw bedrijfspand heeft liggen. Wij kunnen een harde vloer schoonmaken, maar ook tapijt reinigen wij vakkundig, snel en voor een goede prijs kwaliteitsverhouding. Wilt u uw gehele bedrijfspand door ons schoonmaakbedrijf onder handen laten nemen, om een gezonde en prettige werkomgeving te creëren voor uw medewerkers en voor uzelf? Neem dan contact met ons op. 

Bureaustoelen op kantoor laten reinigen? Neem contact op 

Wilt u de stoelen in uw bedrijfspand op de korte termijn laten schoonmaken door een ervaren schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag snel bij u langs om alle stoelen in uw bedrijfspand schoon te maken, zodat deze er weer netjes uit zien en vrij zijn van ontsierende en onhygiënische vlekken. U kan ons bellen, mailen en het contactformulier invullen.