Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Bureaustoelen voor bedrijven laten reinigen Bureaustoel reinigen

Uw kantoor wordt regelmatig onder handen genomen door schoonmakers. Zij poetsen de keuken, nemen de bureaus af en reinigen de beeldschermen van de computers in het kantoorpand. Iets wat zij echter niet doen, is het reinigen van de bureaustoelen in uw werkruimte. Door het gebrek aan een goede en regelmatige reiniging zijn deze stoelen door de jaren heen erg vies geworden. Gelukkig kan Chem-Dry C&W uw stoelen voor een goede prijskwaliteitsverhouding schoonmaken.

Neem contact met ons op

Waarom uw bureaustoelen laten schoonmaken? 

Door de stoelen op kantoor te laten reinigen, kunt u deze er weer representatief uit laten zien. Daar komt nog bij dat u het werkklimaat van uw bedrijf kunt verbeteren door de stoelen van uw medewerkers te laten schoonmaken. Bij het reinigen van de stoelen worden bacteriën, schimmels en allergenen namelijk uit de stoelen verwijderd. Dit merken uw medewerkers direct: zij kunnen na het reinigen veel prettiger op de schone stoelen zitten. Zeker medewerkers die gevoelig zijn voor allergenen, merken het verschil duidelijk. 

Uw vloer laten reinigen door Chem-Dry C&W 

Chem-Dry C&W is niet alleen gespecialiseerd in het reinigen van stoelen, maar gaat ook regelmatig langs bij diverse bedrijven om hun vloer schoon te maken. Het maakt niet uit wat voor vloer u in uw bedrijfspand heeft liggen. Zelfs de vloeren die lastig zijn om schoon te maken, zoals tapijten en elastische vloeren, kunnen wij op hoog niveau, snel en bovendien voor een goede prijskwaliteitsverhouding schoonmaken. 

Een afspraak maken? Neem contact met ons op 

Wilt u een afspraak maken met Chem-Dry C&W, bijvoorbeeld om uw stoelen te laten schoonmaken en/of de vloer op kantoor onder handen te laten nemen? Neem dan contact met ons op. Wij zetten uw afspraak graag in onze agenda. U kunt ons bellen, mailen of het contactformulier invullen op onze contactpagina.