Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Design meubels laten reinigen

Chem-Dry C&W krijgt regelmatig opdrachten via gerenommeerde meubelzaken als Hoefsloot Wonen om design meubels en tapijten bij hun klanten te reinigen. Wij vinden het een eer dat zij ons bij hun klanten aanbevelen en wij hebben de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd.

De prachtige ontwerpen en stofferingen van de meubels van merken als Leolux, Vitra, Desede, B&B Italia, Artifort, Cassina en Minotti maken wij met de grootste zorgvuldigheid schoon met veilige en milieuvriendelijke producten. Deze kwaliteitsstoffen kunnen vaak ook prima gereinigd worden en hebben een lange levensduur.

Leolux design bankRed dot award

 

Foto: Leolux

Vlekken in stoffering designbank professioneel laten reinigen

Designmeubels zijn vaak tijdloos en vanwege de degelijke kwaliteit ook gemaakt om vele jaren mee te gaan. Als de stof echter niet meer fris oogt omdat er na verloop van tijd vlekken zijn ontstaan of de armleuningen er smoezelig uit zijn gaan zien, dan is dat zeker geen reden om de bank te herstofferen of weg te doen. 

Wij reinigen meubelstofferingen op een diepgrondige en veilige manier. Via de sproei-extractie methode wordt de stoffering grondig doorgespoeld en het vuile water wordt opgezogen. De koolzuur met het milieuvriendelijke reinigingsmiddel zorgen er voor dat het vuil goed wordt losgebruist en uit de stoffering wordt verwijderd. Hardnekkige vlekken worden extra nabehandeld met specialistische middelen. 

Heerlijk schoon en fris

De meubels zien er na reiniging weer heerlijk schoon en fris uit. U hoeft uw meubels nog geen dag te missen want ze worden bij u aan huis of kantoor gereinigd en kunnen na circa 5 uur weer in gebruik worden genomen.

Uw designmeubels op een veilige en milieuvriendelijke wijze laten reinigen is een kostenbesparende en effectieve methode om lange tijd van uw meubels te blijven genieten.

Neem contact met ons op