Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Artifort meubels onderhoud 

Een meubel van het bekende designermerk Artifort ziet er geweldig uit en gaat jaren mee. Wilt u vele jaren van uw Artifort meubel genieten? Dan moet u het meubel wel goed onderhouden. Chem-Dry C&W kan u hierbij helpen. 

Neem contact met ons op

Stoffen bank onderhouden

Het belang van goed onderhoud 

Het is erg belangrijk om uw meubels goed te onderhouden. Bij materialen als hout en metaal is goed onderhoud erg belangrijk, maar bij stoffen meubels is de noodzaak van goed onderhoud nog groter. Stoffen meubels verliezen namelijk hun schoonheid als u hier niet goed mee omgaat. Dit geldt ook voor de stoffen meubels van designmerken als Artifort en Leolux. 

Door uw Artifort meubel goed te onderhouden, heeft u langer plezier van dit meubelstuk. Het meubelstuk ziet er jarenlang prachtig uit en straalt op de lange termijn in uw stijlvolle interieur. 

Zelf onderhouden of uitbesteden? 

U kunt uw Artifort meubel oppervlakkig zelf onderhouden. Dit doet u door het meubel regelmatig te stofzuigen met een zachte opzetborstel en af en toe te reinigen met warm water. Zit er een vlek in uw Artifort meubel? Dan is uw eigen Artifort meubels onderhoud niet toereikend. Vlekken kunnen enkel verwijderd worden door een schoonmaakexpert. 

Chem-Dry C&W: uw Artifort reinigingsexpert 

Chem-Dry C&W is al jaren actief in de schoonmaakbranche. Wij reinigen niet alleen vloeren, maar zijn tevens gespecialiseerd in het schoonmaken en onderhouden van stoffen meubels. We hebben ons specifiek gespecialiseerd in het reinigen van designmeubelen met stoffering, zoals de meubelen van Artifort. Wilt u uw kostbare Artifort meubel door een expert laten reinigen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 

Meer weten of direct een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden of een afspraak te plannen. U kunt ons bellen op telefoonnummer: 08003335555 of mailen naar: info@chemdrycenw.nl