Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Design stoel laten reinigen 

Designmeubelen hebben een tijdloos ontwerp. Heeft u een design bank, fauteuil, eetkamerstoel of ander meubel aangeschaft, dan heeft u hier vele jaren plezier van. Helaas kan een lelijke vlek roet in het eten gooien. Door deze vlek ziet uw designer meubelstuk er een stuk minder mooi uit. 

Gelukkig hoeft u uw kostbare meubel niet te vervangen als er een vlek in de stoffering zit. Chem-Dry C&W komt namelijk graag bij u langs om deze vlek te verwijderen en ook het schone gedeelte van uw designmeubel een grote opfrisbeurt te geven. 

Neem contact met ons op

Leolux design bank

Uw meubel zo goed als nieuw 

Wij hebben vele jaren ervaring met het reinigen van stoffen meubels, ook van bekende designers. Huurt u onze experts in om uw designer meubelstuk te laten reinigen, dan heeft u de garantie dat dit meubel er direct fris en schoon uit ziet. Sterker nog, uw design meubelstuk is weer zo goed als nieuw en kan weer vele jaren mee. Zelfs hardnekkige vlekken worden stuk voor stuk verwijderd, voor een prachtig en op en top fris eindresultaat. 

Voor vele bekende merken 

Chem-Dry C&W kan meubels van vele bekende merken reinigen. Denk hierbij aan Leolux, Vitra, Cassina, Montis, Minotti B&B Italia en Desede. Het maakt niet uit wat voor designer meubelstuk u in huis heeft staan, want wij komen graag bij u langs om dit meubel vakkundig te reinigen. 

Vakkundige reiniging voor een lage prijs 

Wij vinden het belangrijk dat iedereen gebruik kan maken van onze diensten. Daarom werken wij voor een laag tarief. Dit betekent dat wij een goede prijs kwaliteit verhouding hanteren bij het reinigen van uw design stoel. 

Overige diensten

Chemd-Dry C&W reinigt niet alleen uw design meubelen, maar kan ook uw tapijt of harde vloeren reinigen.

Bent u benieuwd naar de kosten van onze dienstverlening? Neem dan contact op en vraag een offerte aan.