Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Onderhoud Gelderland meubels 

Wilt u zo lang mogelijk plezier hebben van uw prachtige Gelderland meubel? Dan is het een must om uw meubelstuk goed te onderhouden. Op deze pagina leest u meer over het onderhoud van Gelderland meubels. 

Neem contact met ons op

Stoffen bank onderhouden

Tips om uw Gelderland meubel zelf te onderhouden 

Chem-Dry C&W komt graag bij u langs om uw Gelderland meubel een grote beurt te geven, maar zelf kunt u ook dingen doen om de levensduur van uw meubel te verlengen. We geven u graag enkele tips om uw Gelderland meubel zelf te onderhouden. 

  • Stofzuig uw Gelderland meubels frequent. Gebruik hiervoor niet het harde opzetstuk van uw stofzuiger, maar gebruik de zachte kop.
  • Behandel uw meubel heel voorzichtig met warm water.
  • Het gebruik van zeep voor het schoonmaken van uw Gelderland meubel raden wij af. Zeepresten blijven af in de stoffering en zorgt voor vlekken. 

Onderhoud door een ervaren expert 

Heeft u hulp nodig met het onderhoud van uw Gelderland meubel? Dan bent u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. Wij hebben ons jaren geleden gespecialiseerd in het onderhoud Gelderland meubels en komen ook graag bij u langs om uw meubelstuk goed onder handen te nemen. Dit doen we altijd vakkundig én met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. 

Waarom Chem-Dry C&W inhuren? 

Chem-Dry C&W is uw reinigingsexpert voor designmeubelen. We reinigen uw Gelderland meubelstuk vakkundig, snel en gebruiksvriendelijk. Bovendien rekenen we geen voorrijkosten en krijgt u bij ons altijd een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 

Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze reinigingsexperts of onze werkwijze bij het reinigen van uw Gelderland meubel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag. U kunt ons telefonisch bereiken op telefoonnummer: 0800 333 5555 of u kunt een mail sturen naar info@chemdrycenw.nl