Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Onderhoud Montis meubels 

Heeft u een prachtig meubelstuk van het bekende designermerk Montis gekocht? Dan wilt u hier niet slechts enkele jaren gebruik van maken, maar zo lang mogelijk van genieten. Voor een lange levensduur is goed onderhoud een must. U kunt uw Montis meubel zelf onderhouden, maar u kunt het onderhoud ook uitbesteden aan Chem-Dry C&W

Neem contact met ons op

Onderhoud meubels

Waarom een expert inhuren? 

Het is niet eenvoudig om een stoffen meubel te reinigen. Gaat u zelf aan de slag met schoonmaakmiddelen, dan is de kans groot dat u uw designer meubelstuk verpest. U probeert het meubelstuk te reinigen, maar door een verkeerde aanpak blijven er juist vlekken achter in de stof, of kunnen er kringen ontstaan. Of wordt de stoffering een stuk bleker, valer of juist donkerder. 

Huurt u een expert in voor het reinigen van uw Montis meubel, dan weet u zeker dat dit goed gaat. Uw meubel ziet er weer als nieuw uit en hier heeft u vele jaren plezier van. 

Tips om uw Montis meubel zelf te onderhouden 

U kunt de levensduur van uw Montis meubel verlengen door deze regelmatig te onderhouden. We geven u graag enkele tips voor het juiste onderhoud. 

  • Stofzuig uw meubel regelmatig. Doe dit niet met het harde opzetstuk van uw stofzuiger, maar met de zachte kop voor meubels.
  • Behandel uw stoffen meubel voorzichtig met warm water. 
  • Gebruik nooit zeep om uw Montis meubel te reinigen. Zeep blijft achter in de stoffering en zorgt voor vlekken.

Direct een afspraak maken met Chem-Dry C&W 

Wilt u uw Montis meubel op hoog niveau laten onderhouden en/of reinigen? Neem dan contact met ons op. Onze reinigingsexperts voor designmeubelen komen graag snel bij u langs. Wilt u direct vakkundig advies? Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer: 0800 333 5555 of per e-mail: info@chemdrycenw.nl