Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Onderhouden Leolux meubels 

Heeft u een Leolux meubel gekocht? Dan wilt u hier uiteraard zo lang mogelijk plezier van hebben. De beste manier om de levensduur van uw meubel te verlengen, is door dit meubel goed te onderhouden. Dit kunt u zelf doen, maar u kunt het onderhoud ook uitbesteden. 

Neem contact met ons op

Leolux design bank

Uw meubel zelf onderhouden 

Wilt u uw Leolux meubel zelf onderhouden? Dan raden wij u aan om het meubelstuk regelmatig te stofzuigen. Hierbij worden viezigheden als kruimels, stof en zand verwijderd. Ook kunt u uw stoffen meubelstuk af en toe schoonmaken met warm water. Gebruik echter geen zeep, want op deze manier kunt u het kostbare meubelstuk beschadigen. Zeep blijft namelijk achter in de stof en trekt hier vuil aan. Zo ontstaan er vlekken in de stoffering van uw meubel. 

Het onderhoud uitbesteden aan een expert 

Vindt u het riskant om uw designmeubel zelf te onderhouden? Besteed het onderhoud dan uit aan Chem-Dry C&W: uw expert voor het onderhouden en reinigen van designmeubelen. Ook als er een hardnekkige vlek in uw meubelstuk zit, kunt u ons bellen. Wij hebben jaren ervaring met het verwijderen van hardnekkige vlekken in stof en zorgen ervoor dat uw meubel er weer als nieuw uit ziet. 

Waarom Chem-Dry C&W? 

Chem-Dry C&W heeft al 20 jaar ervaring in het schoonmaakvak. Wij kunnen niet alleen ‘gewone’ stoffen meubels reinigen, maar zijn tevens gespecialiseerd in het onderhouden en reinigen van designmeubelen. We maken uw designmeubel altijd met milieuvriendelijke schoonmaakproducten schoon, niet met zeep. Bovendien krijgt u bij ons altijd een garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. 

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken met onze schoonmaakexperts? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en komen tevens graag op de korte termijn bij u langs. Bel ons op telefoonnummer: 0800 333 555 of mail naar info@chemdrycenw.nl