Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Arnhem

Hoeveel zorg u ook draagt voor uw kostbare meubels, na verloop van tijd ontstaat vaak een smoezelige laag bij de armleuningen en hoofdeinden die de kleuren fletser maakt. Dit is gewoonweg te wijten aan het vele gebruik waaraan meubels onderhevig zijn en aan de inwerking van het natuurlijke licht. Ooit hebt u die meubelen gekocht omdat ze u verleid hebben vanwege hun vormgeving, kleur, of welke persoonlijke reden dan ook. Ook al hebt u op tijd aandacht besteed aan het reinigen ervan, toch drukt de tijd zijn stempel er op. Zonde dat ze aan vervanging toe zijn.

meubel reiniging 1

Meubels reinigen: laat het over aan een prof

Maar deze drastische stap is niet nodig. Uw meubels laten reinigen door Chem-Dry C&W in Arnhem is voor u de oplossing: een gegarandeerd zorgvuldige meubelreiniging maakt uw bankstel, die praktische bureaustoel of fijne eetkamerstoelen weer helemaal fonkelend nieuw. Zelfs hardnekkige vetvlekken of  haartjes van uw huisdier ontsnappen niet aan de meubelreiniging die Chem-Dry C&W hanteert. Onze sproei-extractie reinigingsmethode is gebaseerd op het gebruik van koolzuur, dat het vuil goed losweekt. Het losgekomen vuil wordt daarna meteen met zuigkracht opgezogen en verwijderd. Het spreekt voor zich dat deze wijze van meubelreiniging zijn effect niet zal missen.

Een perfecte afwerking

Met huisstofmijt, bacteriën, schimmels en andere organismen die houden van een vochtige omgeving, wordt korte metten gemaakt. Na het reinigen volgt een intensief droogproces. Een nabehandeling met een vuilwerende beschermlaag zorgt ervoor dat uw, inmiddels als nieuw uitziende meubels, langer schoon blijven. De meubels worden op locatie in Arnhem gereinigd en op een correcte en professionele manier weer terug gezet.

Bijkomende diensten

Chem-Dry C&W uit Arnhem heeft een bewezen en degelijke service en verzorgt, naast het diepgrondig reinigen van meubels, ook nog andere diensten, waaronder:

  • Anti statische meubelbehandeling
  • Anti huismijt meubelbehandeling
  • Anti bacteriële meubelbehandeling
  • Anti allergenen meubelbehandeling
  • Impregneren en glanzen van kunststof delen (bij onder andere bureaustoelen)

Neem vrijblijvend contact op met Chem-Dry C&W te Arnhem en ontdek de mogelijkheden die een meubelreiniging voor u kan betekenen.