Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Barneveld

Als u iedere dag gebruik maakt van een bepaald meubelstuk in huis of op kantoor, kan het voorkomen dat hier een vlek in komt. Dit kan komen door het knoeien van drank of voedsel, maar ook door een vlek in uw kleding, contact met vieze schoenen en ga zo maar door. Heeft u een vlek gekregen op uw favoriete meubelstuk in huis of op kantoor, maar wilt u dit meubelstuk niet vervangen? Dan kunt u Chem-Dry C&W raadplegen om het betreffende meubelstuk te laten reinigen. Ook als u meerdere meubels wil laten reinigen, kunnen wij voor u in actie komen. 

Neem contact met ons op

Klantbeoordelingen

Meubelreiniging op hoog niveau

Onze schoonmakers houden zich al jaren bezig met het schoonmaken van verschillende soorten meubels. Dit betekent dat wij precies weten met welke schoonmaakmiddelen diverse meubels behandeld moeten worden, voor het beste resultaat na de reiniging. Na een bezoek van onze schoonmakers is uw meubelstuk volledig gereinigd, ziet u geen enkele vlek meer en ziet u bovendien geen sporen van de schoonmaakbeurt.

Chem-Dry C&W: ook voor ondernemers

Niet alleen particulieren kunnen ons inhuren voor het reinigen van diverse meubelstukken: ook ondernemers staan op onze klantenlijst. Heeft u bijvoorbeeld al jaren dezelfde fauteuil in uw kantoor staan of heeft u al tijden dezelfde (vlekkerige) banken in de ontvangstruimte van uw kantoorpand in Barneveld? Dan kunnen wij u ook helpen met professionele meubelreiniging.

Altijd veilige reiniging

Wij reinigen uw meubelstukken altijd veilig. Dit betekent niet alleen dat de meubels niet beschadigd kunnen worden, maar ook dat uw eigen gezondheid nooit in gevaar zal komen met onze schoonmaakmiddelen. Meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze werkwijze.