Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Bennekom

Zit er een flinke vlek in uw favoriete meubelstuk? Dan hoeft u het meubel niet te vervangen door een nieuw exemplaar, maar kunt u het meubelstuk in kwestie ook laten reinigen. Wilt u zeker weten dat de lelijke vlek inderdaad helemaal verdwijnt, dan laat u uw meubel(s) reinigen door Chem-Dry C&W.

Neem contact met ons op

fauteuil reinigen

Design meubels laten reinigen

Chem-Dry C&W kan alle soorten meubels schoonmaken. Ook als u kostbare en zeer kwetsbare design meubels heeft, kunt u deze door ons schoon laten maken. Wij kunnen de meest delicate materialen op een professionele en veilige manier schoonmaken. Of u nu een design bureaustoel heeft die u schoon wil laten maken of uw design bank een beurt wil geven: wij komen graag bij u langs.

Meubelreiniging bij bedrijven in Bennekom en omgeving

U kunt ons ook inschakelen als u de meubelstukken in uw bedrijfspand schoon wil laten maken. Wij kunnen de banken in uw wachtkamer schoonmaken, maar wij maken ook bureaustoelen, fauteuils en andere meubels schoon. Zelfs grote projecten met tientallen of zelf honderden meubelstukken die gereinigd moeten worden, gaan wij niet uit de weg. Sterker nog, deze projecten voeren wij voor een zeer aantrekkelijke prijs voor u uit. Wij reinigen op maat en kunnen u ook adviseren welke stoelen in aanmerking komen voor een diepte reiniging via de sproei-extractie methode.

Waarom Chem-Dry C&W?

Investeert u in de expertise van Chem-Dry C&W, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste weet u zeker dat uw meubelstukken op de juiste (en op een veilige) manier gereinigd worden, met een prachtig eindresultaat. Daarnaast werken wij altijd met milieuvriendelijke producten, om uw ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te beperken. Tot slot profiteert u van het feit dat wij altijd op locatie werken. U kunt uw meubels gewoon laten staan, want wij komen bij u langs in Bennekom om de boel volledig schoon te maken. Vragen over deze werkwijze? Neem dan contact met ons op.