Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging De Bilt 

Als er een grote vlek op uw favoriete meubelstuk zit, betekent dit niet dat u dit meubelstuk moet weggooien en een nieuw exemplaar aan moet schaffen. Zelfs de meest hardnekkige vlekken zijn namelijk te bestrijden, als u maar weet welke producten u hiervoor moet gebruiken en hoe u dit moet doen. Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring in het reinigen van verschillende soorten meubels en zet deze ervaring graag in om uw favoriete meubelstuk compleet schoon te maken.

Neem contact met ons op

meubel reiniging 2

Meubels reinigen op locatie 

Maakt u gebruik van onze dienstverlening om uw meubels te laten reinigen, dan hoeft u zelf absoluut niets te doen om schone meubels te krijgen. Wij komen namelijk bij u thuis of op kantoor langs, om hier aan de slag te gaan met het op professionele wijze reinigen van uw meubelstukken. U hoeft dus geen meubelstukken te sjouwen of te transporteren naar onze werkruimte, want wij werken gewoon bij u op locatie.
 
Uiteraard zorgen wij er altijd voor dat u geen sporen ziet van onze dienstverlening. U hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat er schoonmaakmiddel op de vloer komt of andere meubelstukken beschadigd raken door onze werkzaamheden.

Design meubels laten reinigen

Heeft u eten of drinken geknoeid op uw design bank, design fauteuil of prijzige design bureaustoel? Ook dan kunnen wij u helpen. Wij reinigen namelijk niet alleen standaard meubelstukken, maar ook design meubels. Zo kunnen wij meubels reinigen van Minotti, Vitra en B&B Italia, maar ook van Leolux, De Sede en Rolf Benz. Ook reinigen wij bureau- en vergaderstoelen van merken als Herman Miller en Gipsen.
 
Wilt u meer weten over het laten reinigen van uw design meubelstukken of heeft u een andere vraag over onze meubelreiniging in De Bilt? Dan kunt u contact met ons opnemen.