Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Didam

Als er een grote vlek op uw meubelstuk zit, betekent dit niet dat u het meubel in kwestie moet vervangen. Zijn uw meubels na een paar jaar een beetje grauw geworden, dan is het ook nog geen tijd om uw meubels weg te doen en nieuwe aan te schaffen. Chem-Dry C&W kan de meubels namelijk stuk voor stuk professioneel reinigen, zodat ze er weer zo goed als nieuw uit zien.

Neem contact met ons op

Verleng de levensduur van uw favoriete meubelstukken

Het is zonde om een meubelstuk weg te gooien, enkel omdat er een vlek op het meubel zit. Gelukkig is dit ook niet nodig, want wij kunnen alle vlekken uit uw meubels verwijderen. Uw meubels zien er weer zo goed als nieuw uit en kunnen gewoon blijven staan, wat betekent dat u geld bespaart op de aanschaf van nieuwe meubels. U investeert wel in meubelreiniging, maar deze investering verdient zichzelf in feite terug. 

Chem-Dry C&W: ook voor de reiniging van design meubelstukken

Wij kunnen alle soorten meubels reinigen. Denk hierbij aan de bevlekte bank van een particulier, maar ook aan de grauw geworden bureaustoel in een bedrijfspand. Zelfs als u design meubelstukken door ons wil laten reinigen, is dit mogelijk. Onze milde schoonmaakmiddelen kunnen uw design meubelstuk niet schaden, maar verwijderen wel alle viezigheden. En omdat wij alle design meubelstukken goed kennen, weten wij precies hoe we alle meubels moeten behandelen. 

Een bedrijf met jarenlange ervaring in Didam en omgeving

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van verschillende soorten meubelstukken in Didam en omgeving. Wilt u alleen met een betrouwbare expert in zee gaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u de garantie op een kwalitatieve meubelreiniging, met het beste resultaat. Meer weten over onze expertise? Neem dan gerust contact met ons op.