Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Duiven

Sommige meubels kunt u gemakkelijk zelf schoonmaken, maar bij bepaalde meubelstukken is dit toch lastiger. Heeft u bijvoorbeeld een design meubelstuk met een flinke vlek, dan is het de kunst om de vlek eruit te krijgen zonder het meubelstuk verder te beschadigen. Durft u dit risico niet zelf te nemen? Dan kunt u Chem-Dry C&W inhuren voor deze klus. 

Neem contact met ons op

Professionele reiniging van alle meubelstukken

Onze schoonmaakspecialisten kunnen alle soorten meubelstukken schoonmaken. Denk hierbij aan die stoffen bank die al vele jaren in uw woonkamer staat en nu toch echt een beurt nodig heeft, maar ook aan uw design meubelstuk met een vlek in de stof. Wij zorgen ervoor dat de vlek uit dit kostbare meubelstuk verdwijnt, zonder dat u verder iets van de reiniging terugziet aan het meubelstuk. 

Ook kunnen wij bedrijven helpen met professionele meubelreiniging in Duiven en omgeving. Van standaard meubelstukken tot design meubelstukken zoals bureaustoelen van Herman Miller, Gipsen en Interstuhl: wij kunnen alles voor u reinigen. 

Uw meubelreiniging specialist

Chem-Dry C&W is al vele jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubelstukken. Huurt u onze schoonmaakspecialisten in voor uw klus, dan weet u zeker dat de klus op hoog niveau wordt uitgevoerd. Ook vinden wij het belangrijk dat u zelf zo min mogelijk hoeft te doen voor het reinigen van uw meubels. Daarom doen we niet alleen het reinigingswerk, maar hoeft u de meubels ook niet te sjouwen of na het reinigen weer terug te zetten. Wij zorgen ervoor dat u aan het einde van de rit allemaal gloednieuwe meubels in uw huis of bedrijf heeft staan, zonder dat u hier ook maar iets voor heeft moeten doen. 

Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze professionele dienstverlening.