Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Ede

U heeft stoffen meubels in Ede die dringend onderhoud nodig hebben? Wij helpen u hierbij graag. Wij weten uit ervaring dat stof, vuil en vetten een bron van bacteriën en allergenen kunnen zijn. Ook al zien uw meubels er nog netjes uit, toch kan de meubelstoffering na verloop van tijd vooral bij armleuningen en hoofdsteunen smoezelige en vettige plekken vertonen. Misschien heeft u zelf al geprobeerd om dit schoon te maken maar is dit niet gelukt?

Een grondige aanpak met machines is een vereiste om banken en fauteuils weer schoon en fris te krijgen en wij kunnen u hierbij uitstekend van dienst zijn. Chem-Dry C&W heeft al 19 jaar ervaring in het reinigen van allerlei soorten meubels. Ook dure designmeubels zijn bij ons in goede handen en worden met de grootste zorgvuldigheid schoon gemaakt. Wij worden dan ook regelmatig door gerenommeerde woninginrichters ingezet.

Naast particulieren, zijn wij er ook voor de zakelijke dienstverlening.  De stoelen die wij reinigen variëren van bioscoopstoelen tot bureaustoelen en van treinbankstoelen tot oorstoelen. Bioscoopstoelen en bureaustoelen worden veelal zeer intensief gebruikt en hebben het zwaar te verduren. Het is voor Chem-Dry C&W geen probleem om deze stoelen er ook weer als nieuw uit te laten zien. 

meubel reiniging 2

Reinigen van meubels in Ede

Welke meubelreiniging u ook nodig heeft in Ede, wij maken eerst samen met u een totaalschets op. Wij bespreken met u de soort meubelstoffering, de staat van de meubels en hoe wij dit gaan aanpakken. Op die manier komt u niet voor financiële verrassingen te staan. Meubelreiniging is een vak apart. De stoffering wordt diepgrondig via de sproei-extractie methode doorgespoeld, waarna het vervuilde water wordt opgezogen. Hardnekkige vlekken worden met speciale middelen nabehandeld. Bij bureaustoelen en vergaderstoelen is het ook mogelijk om de kunststof gedeeltes zoals armleuningen en voetensteun te laten reinigen en impregneren voor een mooie glans. Wij ronden het reinigen van uw meubels in Ede af met een beschermende laag die vocht- en vuilafstotend is. Zo verhoogt de levensduur van uw meubels aanzienlijk.

Uw meubelreiniging door ons laten verzorgen

Kiest u voor uw meubelreiniging voor Chem-Dry C&W, dan komen wij graag bij u reinigen. Wij hebben tevens oog voor gezondheid en milieu. Wij kiezen voor meubelreiniging op basis van koolzuur met groen gecertificeerde producten. Dit dringt zeer diep in de stoffering door maar is niet schadelijk voor uw gezondheid. Daar hechten wij namelijk veel belang aan. Bent u benieuwd geworden? U hoeft ons enkel te contacteren op het gratis nummer of een bericht te sturen via het contactformulier. Wij staan klaar voor u. Wij horen graag van u.