Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Elst

Zit er een hardnekkige vlek in uw meubelstuk, die u niet zelf kunt verwijderen? Dan hoeft u het meubelstuk niet te vervangen. Chem-Dry C&W is namelijk gespecialiseerd in professionele, nauwkeurige en milieuvriendelijke meubelreiniging in Elst (Gelderland) en omgeving. Wij helpen ook u om uw favoriete meubelstuk weer volledig schoon te krijgen.

Neem contact met ons op

fauteuil reinigen

De voordelen van professionele meubelreiniging

Investeert u in de professionele reiniging van uw meubels, dan profiteert u van diverse voordelen. De belangrijkste pluspunten van professionele reiniging door Chem-Dry C&W, zijn de volgende:

  • U heeft een garantie op goed resultaat.
  • U hoeft zelf niets te doen om de meubels te reinigen. 
  • U kunt uw meubelstukken laten schoonmaken met milieuvriendelijke producten

Ook als u meerdere meubelstukken schoon wil laten maken, kunt u bij ons terecht. Zo kunt u alle meubelstukken in uw inrichting een grote beurt geven voor een kleine investering. 

Meubels reinigen bij particulieren en bedrijven

Chem-Dry C&W reinigt verschillende soorten meubelstukken, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Zelfs als er tientallen of zelfs honderden design banken, fauteuils of bureaustoelen gereinigd moeten worden in een groot bedrijfspand, doen wij dit graag. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij namelijk ook design meubels reinigen. Niet slechts een enkele design bank, maar eventueel ook een verzameling design bureaustoelen.

Garantie op goed resultaat? Bel Chem-Dry C&W

Bij Chem-Dry C&W heeft u een garantie op goed resultaat. Wij werken namelijk niet alleen met de beste mensen, maar ook met de beste producten en hulpmiddelen. Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken om van onze expertise gebruik te maken, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw meubelstukken nauwkeurig en milieuvriendelijk schoon te maken.