Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Houten 

Ook als u erg zuinig bent op uw kostbare meubels, kan het voorkomen dat er een hardnekkige vlek op uw bank, uw fauteuil of uw bureaustoel komt. Krijgt u deze vlek zelf niet verwijderd of durft u niet zelf aan de slag te gaan met chemische schoonmaakmiddelen en vlekverwijderaars? Dan komen wij graag bij u langs. Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het reinigen van meubels in Houten en omgeving en kan ook uw verontreinigde meubelstukken schoonmaken.

Neem contact met ons op

meubel reiniging 1

Meubelreiniging: langer plezier van uw favoriete meubels 

Door uw meubel te laten reinigen door Chem-Dry C&W, kunt u de levensduur van het meubelstuk verlengen. Zeker als het om een kostbaar meubelstuk gaat, is dit een groot voordeel. Heeft u bijvoorbeeld een design bank, dan kunt u deze bank langer gebruiken als u het meubelstuk af en toe laat reinigen. Dit betekent dat u uw investering in de meubelreiniging door Chem-Dry C&W op de lange termijn altijd terugverdient.

Chem-Dry C&W: voor particulieren en bedrijven 

Door de jaren heen, hebben wij een grote klantenkring opgebouwd. Wij helpen particulieren met het reinigen van banken, fauteuils, bureaustoelen en andere meubels, maar komen ook regelmatig bij bedrijven langs. Heeft u binnen de organisatie kostbare design bureaustoelen van Herman Miller, Gipsen of Interstuhl en wilt u deze bureaustoelen zo lang mogelijk kunnen gebruiken? Dan kunnen wij ook deze design meubelstukken op professionele wijze reinigen. Niet alleen bij hardnekkige vlekken, maar ook bij kleinere verontreinigingen door veelvuldig en langdurig gebruik in het bedrijf. 
 
Heeft u vragen over onze dienstverlening of werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen. Ook als u een afspraak wil maken met onze schoonmakers, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u op locatie om uw meubelstukken op professionele wijze te reinigen.