Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Maarssen

Stoffen meubelstukken zijn prachtig, maar ze zijn helaas wel lastig schoon te maken. Zeker als er een hardnekkige vlek op uw bank, uw fauteuil of uw design bureaustoel zit, is het stoffen meubelstuk lastig schoon te maken. U kunt dit dan ook beter niet zelf doen, maar aan een expert overlaten. Chem-Dry C&W is al jaren gespecialiseerd in meubelreiniging en kan ook uw (design) meubelstukken reinigen. 

 Neem contact met ons op

fauteuil reinigen

Meubels reinigen bij particulieren

Uw kind heeft limonade op de bank geknoeid, er is een glas rode wijn op uw favoriete fauteuil gevallen of er zit een vlek van etensresten op uw mooie eetkamerstoel. U hoeft uw meubelstuk in dit geval niet te vervangen, maar u schakelt Chem-Dry C&W in om het meubelstuk schoon te maken. Wij kunnen alle soorten vlekken verwijderen, zelfs uit kostbare design banken en fauteuils. En omdat wij effectief reinigen met de juiste schoonmaakmiddelen, kunt u de zelfde dag nog uw meubelstuk gebruiken en ziet u geen sporen van de schoonmaakbeurt.

Meubels reinigen bij bedrijven

Ondernemers in de omgeving van Maarssen kunnen ons ook inschakelen voor het reinigen van stoffen meubelstukken. Heeft u bijvoorbeeld al jaren dezelfde banken op kantoor staan, maar zijn deze meubels echt aan een opfrisbeurt toe? Dan komen wij graag bij u langs. Zelfs grote kantoorpanden met meerdere te reinigen objecten worden door onze schoonmakers onder handen genomen. 

Altijd een complete dienstverlening

Wij vinden het belangrijk dat u optimaal geholpen wordt door onze professionele schoonmakers. Daarom reinigen wij niet alleen de meubels die u schoon wil laten maken, maar doen wij ook al het werk om de meubelreiniging heen. Wij reinigen de meubels ter plaatse, zowel bij particulieren als bedrijven. U hoeft dus niets te doen, maar profiteert van een complete dienstverlening. Vragen? Neem dan contact op.