Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Nieuwegein

U wenst uw meubels te laten reinigen in Nieuwegein? Chem-Dry C&W kan u hiermee goed van dienst zijn. Uw stoffen meubels hebben heel wat te verduren. Stof en vuil hopen zich op. Af en toe wordt op uw stoelen of banken gemorst. Ook al reinigt u zelf uw meubels regelmatig, na verloop van tijd vertonen ze smoezelige plekken of zijn de kleuren niet meer zo fris als wanneer ze nieuw waren. Wij reinigen alle meubelstoffen en laten ze weer stralen. Wij voeren diep indringende meubelreiniging uit waarbij wij oog hebben voor milieu en uw gezondheid.

meubel reiniging 1

Uw meubels laten reinigen door Chem-Dry C&W

Als u voor uw meubelreiniging in Nieuwegein kiest voor Chem-Dry C&W, komen wij graag vrijblijvend en gratis bij u langs voor een advies en prijsopgave. U weet waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan. Wij reinigen al 19 jaar allerlei soorten meubels bij zowel particulieren als de zakelijke markt. Geen stoffering is ons onbekend. Wij reinigen diepgaand door middel van sproei-extractie methode op basis van koolzuur. Onze producten zijn veilig en milieuvriendelijk en geven een mooi schoon en fris resultaat. Wij gebruiken geen zeep waardoor er ook geen vuilaantrekkende stoffen in de stoffering achterblijven. Wij behandelen de stof met een vuil- en vochtwerend middel. Op die manier blijft de stof langer fris en stralend. Bij stoelen behandelen wij tevens het frame en de kunststof delen, zodat deze ook terug netjes ogen. Wij reinigen ter plekke en plaatsen alle meubelstukken weer netjes terug.

Meubelreiniging in Nieuwegein: extra service

Naast de standaard meubelreiniging, kunnen wij uw meubels ook anti-statisch behandelen. Tevens hebben wij ervaring met behandelingen tegen huismijt, allergieën en bacteriën. Dit zijn noodzakelijke behandelingen om uw meubels hygiënisch te houden. Wilt u meer weten over het reinigen van uw meubels in Nieuwegein? Contacteer ons, en wij komen graag bij u langs. Samen maken wij er werk van. Wij horen graag van u.