Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Oosterbeek

Door de jaren heen, komen er vele kleine viezigheden op uw meubelstukken. Ook als u niets op uw meubels knoeit, betekent dit dat uw meubels er na een tijdje een beetje vies en grauw uit gaan zien. Is dit bij uw meubelstukken ook het geval? Dan hoeft u nog niet naar een meubelwinkel te gaan om nieuwe meubels aan te schaffen, want wij kunnen deze kleine vlekjes en grauwheid eenvoudig en snel verhelpen met professionele meubelreiniging

Neem contact met ons op

fauteuil reinigen

Chem-Dry C&W: voor alle soorten reiniging

Onze schoonmaakexperts hebben jaren ervaring in het reinigen van verschillende soorten meubels. Dit betekent dat wij alle meubels op alle mogelijke manieren schoon kunnen maken. Uw grauwe bank kunnen wij weer laten stralen, maar uw bureaustoel met een flinke vlek kunnen wij ook reinigen. En wilt u alle meubels in uw huis of kantoorpand goed schoon laten maken? Dan is dit ook mogelijk. 

Wij kunnen u zelfs helpen met het professioneel en milieuvriendelijk reinigen van uw design meubelstukken, zelfs als deze meubelstukken de meest delicate en kwetsbare stoffen hebben. Wij weten precies hoe we alle stoffen moeten behandelen en hebben alle nodige schoonmaakspullen om dit op de juiste manier te doen. 

Milieuvriendelijke reiniging door Chem-Dry C&W

Laat u uw meubels in Oosterbeek reinigen door Chem-Dry C&W, dan hoeft u zich geen zorgen te maken dat u het milieu hiermee schaadt. Wij gebruiken namelijk geen chemische schoonmaakmiddelen, maar maken enkel gebruik van betrouwbare en honderd procent milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze middelen werken perfect en beperken ondertussen uw ecologische voetafdruk, voor een milieubewust leven. 

Meer weten over de producten die wij gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een andere vraag heeft, mag u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.