Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Renkum

Door uw meubels regelmatig te laten reinigen, kunt u de levensduur van de meubelstukken flink verlengen. Dit betekent dat u langer gebruik kunt maken van uw favoriete meubelstukken, simpelweg door Chem-Dry C&W in te schakelen voor professionele meubelreiniging in Renkum en omgeving. 

Neem contact met ons op

Leolux design bank

Chem-Dry C&W: voor het veilig reinigen van uw meubels in Renkum

Wij zijn gespecialiseerd in het snel, professioneel en veilig reinigen van alle soorten meubels. Dat wij uw meubels veilig reinigen, betekent dat er geen schadelijke stoffen vrijkomen in het schoonmaakproces en na het reinigen van de meubelstukken. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om uw gezondheid en de gezondheid van uw omgeving, want wij reinigen altijd honderd procent veilig. 

Designmeubels laten reinigen 

Chem-Dry C&W kan zelfs de meest kwetsbare en kostbare meubels reinigen, zoals bijvoorbeeld prijzige meubelstukken van bekende designers. Door de jaren heen hebben wij al vele designmeubels mogen reinigen, onder andere van merken als Rolf Benz, Jori, Harvink, De Sede, Leolux en Vitra. Bij ons zijn uw geliefde designer meubelstukken dan ook in goede handen.

Waarom Chem-Dry C&W? 

Bij Chem-Dry C&W heeft u niet alleen de garantie op kwaliteit, maar profiteert u bovendien van het voordeel dat wij uw meubels op locatie reinigen. U hoeft dus niet naar ons toe te komen, maar wij komen naar uw huis of bedrijf in Renkum en omgeving. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken dat u uw favoriete meubelstukken lang moet missen. Na ongeveer vier uur zijn uw gereinigde meubels namelijk volledig gedroogd en kunt u ze gewoon weer gebruiken. 
 
Tot slot heeft onze meubelreiniging langdurig effect. Door de sproei-extractie die wij gebruiken, blijven uw meubels er voor langere tijd mooi uit zien. Wilt u meer weten over onze werkwijze of de sproei-extractie die wij gebruiken? Dan kunt u contact met ons opnemen.