Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Rheden

Een meubelstuk met een grote vlek hoeft u niet weg te gooien, maar kunt u ook gewoon laten reinigen. Hardnekkige vlekken krijgt u zelf misschien niet verwijderd, maar een professional kan dit wel voor u doen. De meubelreinigers van Chem-Dry C & W gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg en reinigen zelfs de grootste en meest hardnekkige vlekken. 

Neem contact met ons op 

Meubelreiniging bij u thuis in Rheden en omgeving

Heeft u rode wijn geknoeid op de bank, heeft uw kind met een stift zitten kliederen op de fauteuil of zijn uw eetkamerstoelen echt aan een schoonmaakbeurt toe? Dan komen wij graag bij u langs in Rheden en omgeving om uw meubels te reinigen. Na slechts vier uur tijd kunt u uw volledig gereinigde meubels weer gebruiken. 

Meubels reinigen in uw bedrijfspand 

Chem-Dry C&W reinigt meubels bij particulieren in Rheden en omgeving, maar is ondernemers ook van dienst. Wilt u de banken in uw wachtkamer laten schoonmaken, zijn de luxe stoelen in uw vergaderruimte echt aan een schoonmaakbeurt toe of moeten de bureaustoelen in uw kantoorpand gereinigd worden? Dan komen wij op afspraak bij u langs. U kunt uw meubelstukken ongeveer vier uur lang niet gebruiken, maar hierna kunt u weer vele jaren gebruik maken van prachtige meubels zonder enige vlekken of viezigheden. 

Chem-Dry C&W: veilig, professioneel en snel 

Maakt u gebruik van onze dienstverlening, dan heeft u de garantie op veilige reiniging, professionele reiniging en snelle reiniging. Wij werken namelijk altijd met veilige reinigingsmiddelen, zetten alleen echte reinigingsspecialisten aan het werk en kunnen uw meubels altijd snel reinigen. Zelfs als u designer meubels door ons wil laten reinigen, profiteert u van deze garantie.
 
Wilt u meer weten over Chem-Dry C&W? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken, kunt u contact met ons opnemen