Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Rhenen

Heeft u een grote vlek op de bank zitten, zijn uw eetkamerstoelen door de jaren heen wat vlekkerig geworden of wilt u uw fauteuil er weer als nieuw uit laten zien? Dan komen de reinigingsspecialisten van Chem-Dry C&W graag bij u langs in Rhenen en omgeving. Wij reinigen snel, veilig en op professionele wijze al uw meubelstukken, zelfs als er grote en hardnekkige vlekken in zitten. 

Neem contact met ons op 

Tapijt reinigen voor particulieren

De werkwijze van Chem-Dry C&W 

Wij werken altijd bij de klant op locatie. Dit betekent dat wij bij u in Rhenen langskomen, om direct aan het werk te gaan. We behandelen uw meubelstukken met een hoge kwaliteit sproei-extract, dat op geen enkele wijze schadelijk is voor het milieu of voor uw gezondheid. Na het behandelen van uw meubels om alle vlekken en viezigheden te verwijderen, moeten de meubelstukken ongeveer vier uur drogen. Na deze periode mag u uw meubels gewoon weer gebruiken.

Onze specialisatie: designmeubels reinigen 

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van designmeubels. Wij kunnen uw designer bank reinigen, maar reinigen ook designer fauteuils, eetkamerstoelen en zelfs bureaustoelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw Aeron Graphite bureaustoel reinigen, zodat uw stoel er weer zo goed als nieuw uit ziet. 

Kies voor Chem-Dry C&W in Rhenen en omgeving! 

Huurt u onze reinigingsspecialisten in voor professionele meubelreiniging, dan profiteert u van enkele voordelen. Ten eerste werken wij enkel met veilige schoonmaakmiddelen, om uw eigen gezondheid en de gezondheid van de mensen in uw omgeving absoluut niet in gevaar te brengen. Daarnaast werken wij erg nauwkeurig: zelfs de kleinste vlekjes worden verwijderd. Tot slot werken wij erg snel. We komen bij u langs, gaan direct aan het werk en na ons werk kunt u uw meubels weer na ongeveer vier uur tijd gebruiken.

Vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.