Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Utrecht

Woont u of bent u gevestigd in Utrecht of omgeving en heeft u last van hardnekkige vlekken op uw stoelen bankstel? Wordt de bekleding van uw vergaderstoelen smoezelig, maar zijn ze verder nog in prima staat? Of zijn er andere meubelstukken in uw huis of kantoor die wel een opfrisbeurt kunnen gebruiken? Denk dan eens aan meubelreiniging door Chem-Dry C&W. Door uw (kantoor)meubels regelmatig schoon te laten maken, kunnen ze vaak jarenlang mee. En dat scheelt u een heleboel geld.

meubel reiniging 2

Hoe werkt meubelreiniging?

Wanneer u uw meubels laat reinigen door de vakmensen van Chem-Dry C&W, komen zij bij u in Utrecht en/of omgeving langs op locatie. Hier reinigen zij uw meubels ter plaatse. Ook worden de meubelstukken direct weer op de juiste plaats teruggezet. Dit is vooral heel erg belangrijk bij bijvoorbeeld bureaustoelen met een ARBO-instelling, want dit voorkomt dat zij weer opnieuw ingesteld moeten worden. Bij de stoelenreiniging wordt er een vuilwerende beschermlaag aangebracht, waardoor nieuw vuil makkelijker verwijderd kan worden. Tevens blijft de meubelstof hierdoor langer schoon.

Welke meubelstukken kunt u laten reinigen?

Chem-Dry C&W is specialist in het reinigen van bureaustoelen, vergaderstoelen en bezoekersstoelen, gestoffeerde banken en fauteuils, bioscoop- en theaterstoelen en design meubels. Dit kunnen zowel meubelstukken bij u thuis zijn als bij u op kantoor, in uw winkel of in uw bedrijfspand.

Waarom in Utrecht en omgeving kiezen voor meubelreiniging door Chem-Dry C&W?

Chem-Dry C&W is voor zowel zakelijke klanten als particulieren hét adres in en rondom Utrecht voor het laten reinigen van uw meubels. Door hun jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend bedienen. Ze werken veilig en milieuvriendelijk met snelle droogtijden. Zo kunnen de meubels na circa vier uur drogen alweer gebruikt worden. Alle opdrachten worden efficiënt en vakkundig uitgevoerd. Tevens bieden zij de unieke service om ook de kunststofdelen van uw meubels er weer als nieuw uit te laten zien. Een stoel die er van boven tot onder weer als nieuw uitziet, dat is onze missie.

Heeft u interesse in meubelreiniging door Chem-Dry C&W? Neem direct contact met Chem-Dry C&W op via telefoonnummer 0800 - 333 5555.