Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Veenendaal 

U laat een glas drinken vallen op de bank, u knoeit eten op een fauteuil of uw kind gaat aan de slag met een markeerstift en maakt hierbij uw favoriete stoel vies. Gelukkig hoeft u in dit geval geen nieuw meubel aan te schaffen, maar kunt u Chem-Dry C&W raadplegen om uw verontreinigde meubelstuk te laten reinigen. Zelfs de meest hardnekkige vlekken worden door Chem-Dry C&W verwijderd, zonder dat u hier zelf iets voor hoeft te doen.

Neem contact met ons op

Design meubels laten reinigen 

Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten meubels. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij alle soorten materialen reinigen. Ook als uw design bank vies is geworden of als u een vlek heeft op uw design fauteuil, kunnen wij bij u langskomen om deze vlek of vlekken te verwijderen. En zit er geen duidelijke vlek op uw design meubelstuk, maar is het meubelstuk door veelvuldig gebruik wel een beetje vies geworden? Dan kunnen wij de stof ook reinigen, om uw design bank of design fauteuil er weer zo goed als nieuw uit te laten zien.

Milieuvriendelijke reiniging door een ervaren professional 

Wij vinden het belangrijk dat uw favoriete meubelstuk schoon wordt zonder het milieu te schaden. Daarom reinigen wij uw meubels niet met chemische producten, maar maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u het milieu schaadt door uw meubel of meubels te laten reinigen, want wij zorgen ervoor dat dit absoluut niet gebeurt.
 
Wilt u meer weten over onze werkwijze of over de schoonmaakmiddelen die wij gebruiken? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en eventueel direct een afspraak maken om bij u langs te komen voor professionele meubelreiniging in Veenendaal.