Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Velp 

Sommige vlekken kunt u zelf nog wel uit de bank, de fauteuil of de bureaustoel krijgen, maar veel vlekken blijven gewoon zitten na het wrijven met een nat doekje. Heeft u een vlek in de bank, in uw favoriete fauteuil, in de eetkamerstoel of in uw design bureaustoel en krijgt u deze vlek zelf niet weg? Dan komen wij graag bij u langs om de vlek op professionele wijze te verwijderen. 

Neem contact met ons op

Leolux design bank

Chem-Dry C&W: uw ervaren meubelreiniging expert 

Chem-Dry C&W is uw meubelreiniging expert uit Velp en omgeving. Wij reinigen kleine vlekken in katoen, maar ook grotere en wat meer hardnekkige vlekken in andere stoffen. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij alle soorten stoffen, meubelstukken en vlekken behandelen. En omdat wij bij u op locatie komen, hoeft u zelf niets te doen om uw meubel of meubels te laten reinigen. Onze schoonmakers komen even over de vloer en voor u het weet, heeft u een stralend meubelstuk in huis of op kantoor staan. En wilt u meerdere meubelstukken laten reinigen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij komen bij u langs voor het reinigen van een enkel meubelstuk, maar kunnen ook al uw meubels onder handen nemen. 

Design meubels laten reinigen 

Zit er een vlek in uw kostbare design meubel, dan is dit extra vervelend. Gelukkig kunnen onze schoonmakers ook design meubelstukken behandelen. Denk hierbij aan die prijzige design bank in de woonkamer, maar ook aan de kostbare design bureaustoel op kantoor. Zelfs design meubelstukken met alternatieve materialen of opvallende kleuren, kunnen door onze schoonmakers gereinigd worden.
 
Heeft u vragen over onze werkwijze? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wilt u een afspraak maken voor het reinigen van een of meerdere meubels, dan kunt u ons ook telefonisch of per e-mail benaderen.