Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Wageningen

Als u rode wijn op de bank knoeit, hoeft u uw bank niet direct te vervangen. Zelfs de meest hardnekkige vlekken zijn namelijk te bestrijden, als u maar de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt en de vlekken op de juiste manier behandelt met deze schoonmaakmiddelen. Heeft u een hardnekkige vlek op een stoffen meubelstuk, maar weet u niet hoe u deze vlek moet behandelen? Dan schakelt u Chem-Dry C&W in om de meubelreiniging op professioneel niveau uit te voeren. 

Neem contact met ons op

meubel reiniging 2

Meubelreiniging Wageningen door Chem-Dry C&W

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten meubelstukken. Denk hierbij aan de banken en fauteuils van particulieren, maar ook aan de stoffen bureaustoelen in een kantoorpand. Door onze jarenlange ervaring, kunnen wij alle soorten meubelstukken schoonmaken en weten wij precies hoe elk meubelstuk behandeld moeten worden. Zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen met ons schoonmaakmiddel verwijderd worden, zonder dat u sporen ziet van de schoonmaakbeurt.

Professionele reiniging: ook voor design meubels

Wij begrijpen dat u nog meer gehecht bent aan uw kostbare meubels van bekende designers. Daarom besteden we extra aandacht aan de professionele reiniging van design meubels zoals banken en fauteuils, ook als het om meubelstukken in een kantoorpand gaat. We zoeken het beste schoonmaakmiddel bij de stof, we behandelen het design meubelstuk met alle zorg en nauwkeurigheid en na het reinigen, zetten we het meubelstuk gewoon weer op zijn plek bij u thuis of op kantoor. De vlek of vlekken zijn verwijderd, maar verder ziet u geen sporen van de reiniging. 

Chem-Dry C&W: uw schoonmaak expert uit Wageningen en omgeving 

Wilt u een ervaren schoonmaak expert inhuren voor het reinigen van uw geliefde meubels? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en wij komen snel bij u langs om uw meubelstukken volledig schoon te maken.