Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Westervoort

Heeft u een lelijke vlek in uw favoriete meubelstuk zitten? Dan hoeft u dit meubelstuk nog niet te vervangen. Chem-Dry C&W helpt u graag het betreffende meubelstuk op hoog niveau te reinigen, zodat u niets meer terugziet van de lelijke vlek. 

Neem contact met ons op

fauteuil reinigen

Meubels reinigen bij particulieren en bij bedrijven

Heeft uw kind een glas drinken over de bank laten vallen? Dan komt Chem-Dry C&W bij u langs om deze vlek te verwijderen. Wij helpen particulieren met het reinigen van alle soorten stoffen meubels, zodat de meubelstukken er weer zo goed als nieuw uit zien. Daarnaast komen wij niet alleen langs bij particulieren voor professionele meubelreiniging, maar bieden wij onze diensten ook aan bedrijven in Westervoort en omgeving aan. Wij verplaatsen de vieze meubels in uw bedrijfspand, maken de meubelstukken zorgvuldig en netjes schoon en zetten de meubelstukken na de reiniging gewoon weer terug. 

Meubelreiniging: ook voor design meubelstukken

Het reinigen van design meubelstukken is nog lastiger dan het reinigen van standaard meubels. Toch weten wij door onze jarenlange ervaring in het vak precies hoe wij alle soorten design meubelstukken moeten reinigen. Van merken tot Rolf Benz, Jori, Harvink, De Sede, Moroso tot Minotti: wij reinigen alle soorten design meubelstukken grondig én snel. Zet u onze schoonmakers aan het werk om uw design meubel schoon te maken, dan is het betreffende meubelstuk namelijk binnen vier uur tijd weer helemaal droog. U hoeft uw kostbare meubelstuk dus niet lang te missen, maar kunt hier binnen enkele uren tijd weer gewoon gebruik van maken. 

Meer weten over onze dienstverlening voor particulieren of bedrijven? Neem dan contact met ons op. Heeft u vragen over onze werkwijze bij het reinigen van design meubelstukken? Ook dan kunt u contact met ons opnemen, want wij kunnen al uw vragen beantwoorden.