Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Zeist

Natuurlijk gaat u zuinig om met uw geliefde meubelstukken. Toch kunnen uw meubels door de jaren heen vies worden, ook als u zeer voorzichtig bent met eten, drinken en andere producten die vlekken kunnen veroorzaken. Heeft u een vlek in uw geliefde meubelstuk, maar wilt u het meubelstuk absoluut niet vervangen? Dan kunt u Chem-Dry C&W inschakelen om de vlek of vlekken te verwijderen. 

Neem contact met ons op

Meubels reinigen

De voordelen van professionele meubelreiniging

Het professioneel laten reinigen van uw meubelstukken brengt diverse voordelen met zich mee. Het eerste voordeel van het reinigen van meubels, is dat u uw meubelstukken op deze manier een langere levensduur kunt geven. U hoeft uw meubels nog niet af te schrijven, maar laat ze gewoon professioneel reinigen om er weer jaren plezier van te hebben. 

Ook weet u bij het professioneel laten reinigen van meubels zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Wij gebruiken enkel veilige schoonmaakmiddelen, u hoeft zich dus geen zorgen te maken om uw gezondheid na de meubelreiniging. Met onze professionele schoonmaakmiddelen ziet u bovendien geen sporen van de schoonmaakbeurt.

Tot slot bieden wij u complete service bij de reiniging. Wij reinigen de meubels niet alleen, maar kunnen ze ook verplaatsen en na het reinigen weer terugzetten. U hoeft zelf niets te doen, maar krijgt voor een kleine investering wel brandschone meubels. 

Design meubels laten reinigen door Chem-Dry C&W

Wij kunnen niet alleen standaard meubels reinigen, maar worden ook vaak ingeschakeld voor het reinigen van design meubels, zoals banken en fauteuils in Zeist en omgeving. Ook als u design meubelstukken schoon wil laten maken, bent u bij onze schoonmakers aan het juiste adres. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.