Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Meubelreiniging Zevenaar 

Door de jaren heen kunnen uw meubels erg vies worden. Zelfs als u geen voedingsmiddelen en/of dranken op uw meubels heeft geknoeid, wordt de bekleding vies. Zien uw meubelstukken er niet meer netjes uit, maar vindt u het zonde om de meubels te vervangen? Dan kunt u er ook voor kiezen om de meubelstukken te laten reinigen. Chem-Dry C&W komt graag bij u langs in Zevenaar om alle meubels op professionele wijze schoon te maken.

Neem contact met ons op

meubel reiniging 1

Chem-Dry C&W: professionele reiniging voor alle meubelstukken 

Reinigingsexpert Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten meubelstukken. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten meubels schoonmaken. Denk hierbij aan een eenvoudige bank met een standaard stofje, maar ook aan dure design meubels. Ook als u een design bank, een design fauteuil of een bureaustoel van een bekende designer schoon wil laten maken, bent u bij ons aan het juiste adres. 
 
Ook reinigen wij uw meubels altijd snel. Wij komen bij u op locatie, om vervolgens ons werk binnen korte tijd te doen. Vervolgens moeten uw meubels enkele uren drogen. Na ongeveer vier uur kunt u de meubelstukken gewoon weer gebruiken, zonder dat het schoonmaakmiddel afgeeft of de meubels weer vies worden.

Meubelreiniging door Chem-Dry C&W in Zevenaar: ook voor bedrijven 

Wij komen bij particulieren langs om hun meubelstukken te reinigen, maar zijn ondernemers in Zevenaar en omgeving ook van dienst. Wilt u bureaustoelen, banken of andere meubels in uw bedrijfspand laten reinigen? Dan komen wij graag bij u langs. Na vier uur kunt u uw meubels gewoon weer gebruiken, zonder dat hier nog een vlekje op te zien is.
 
Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.