Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Onderhouden van stoffen meubels 

Wilt u de levensduur van uw stoffen meubels verlengen? Dan is het een must om uw meubels goed te onderhouden. Veel mensen weten wel dat onderhoud belangrijk is, maar weten niet precies hoe ze hun stoffen meubels moeten reinigen. Wij geven u hier graag advies over. Op deze pagina leest u meer over het onderhouden van stoffen meubels. 

Neem contact met ons op

Stoffen bank onderhouden

Onderhoud met een stofzuiger 

Een gemakkelijke manier om uw stoffen meubels te onderhouden, is door deze meubelen regelmatig onder handen te nemen met een stofzuiger. Gebruik hierbij niet de harde borstel die u voor het stofzuigen van de vloer gebruikt, maar een speciaal mondstuk voor stoffen meubels. 

Neem de tijd voor het stofzuigen en u weet zeker dat u al het vuil verwijdert. U kunt beter wat minder vaak stofzuigen en hier dan wat langer over doen dan regelmatig slecht stofzuigen. 

Het reinigen van de stof 

Wilt u de stof van uw bank, fauteuil of eetkamerstoel een keer goed reinigen?  Gebruik dan geen zeep. Zeep is namelijk vettig en dit maakt het lastig om het na het reinigen te verwijderen. Wordt zeep niet goed verwijderd, dan trekt het juist vuil aan en dit zorgt voor vlekken. U kunt uw stoffen meubel beter reinigen met warm water zonder zeep. 

Uw meubels laten reinigen door een expert 

Zitten er hardnekkige vlekken in uw stoffen meubel? Of is er sprake van Dan is het lastig om deze met enkel warm water te verwijderen. In dit geval kunt u Chem-Dry C&W bellen om uw meubel door een ervaren expert onder handen te laten nemen. Wij hebben al jaren ervaring met het reinigen van verschillende soorten stoffen meubels en kunnen zelfs hardnekkige vlekken verwijderen. 

Wilt u meer weten over onze kennis en vaardigheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer: 0800 333 5555 of per e-mail info@chemdrycenw.nl